Introductie MiGelateria: kant-en-klare ijssalon

NIEUWEGEIN/HEILOO - Laan Heiloo en Valmar Benelux lanceren op Horecava 2016, Migelateria: een complete, kant-en-klare kleine ijssalon. Het bereiden van hoogwaardig vers ambachtelijk schepijs staat centraal, zonder hoge investering in ijsbereidingsapparatuur. Het concept bestaat uit een schepijsvitrine, een ijsmachine, een complete set basisgereedschappen, ijsbekers, servetten, lepels, smaakplaatjes, instructiekaarten en een promotiepakket. De ondernemer kan direct aan de slag met Migelateria.

  • Toegankelijk

Het schepijs wordt bereid met de kwalitatief hoogwaardige grondstoffen van Mec3 en is beschikbaar in een groot aantal smaken. Migelateria is heel toegankelijk doordat het geen hoge investeringskosten vraagt. De benodigde apparatuur wordt niet gekocht, maar gehuurd voor een bepaalde periode. Migelateria stelt de ondernemer in staat om het assortiment te verbreden, het rendement te maximaliseren en de winst te verhogen.

  • Horecava

Het concept Migelateria is voor het eerst te bewonderen op Horecava 2016. Deze vindt van 11 tot en met 14 januari plaats in de RAI in Amsterdam. Laan Heiloo en Valmar Benelux zijn te vinden op stand 10.200, hal 10.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Opbrengst Golden Dreams-actie 13.500 euro

Opbrengst Golden Dreams-actie 13.500 euro

Tijdens de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs zetten ijssalons zich massaal in voor het goede doel. De Golden Dreams-actie bracht de Golden Dreams-actie een recordbedrag van 13.500 euro op.

Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen

Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen

Op 21 maart vanaf 9:00 uur opent de regeling Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK). Tot en met 2 oktober kunnen mkb-ondernemers deze subsidie aanvragen.

Introductie Cash-it zelfscan kassa op Bakkersvak

Introductie Cash-it zelfscan kassa op Bakkersvak

Marti Orbak Software en Evers Kassasystemen introduceren op Bakkersvak de Cash-it zelfscan kassa voor de bakkerij. Bij deze betaalzuil kunnen klanten snel en gemakkelijk zelf producten afrekenen.