Introductie Lotus Speculoos ijs

Lotus Speculoos IJs! Pers

UDEN - Lotus Speculoos, een heerlijk knapperig en gekaramelliseerd koekje, is vanaf nu gecombineerd met ambachtelijk ijs. Met de smaak van het bekende Lotus Speculoos koekje kunnen ambachtelijk ijsbereiders een groot publiek aanspreken en hun omzet vergroten, stellen de initiatiefnemers.

DSC_0904-e1488267357519-199x300 Unieke actie

Speciaal ter introductie van het Lotus Speculoos assortiment hebben Bakeplus en Lotus een unieke actie bedacht en geïntroduceerd op de IJsVak-Beurs in Uden. Bij aankoop van ambachtelijk bereidt Lotus Speculoos ijs kunnen klanten sparen voor Lotus Speculoos-Koffieleutjes. Daarnaast maken ze op een weekendje Brugge of één van de unieke Lotus Pakketten. Speciaal voor deze actie is een Lotus Speculoos set ontwikkeld die klanten bij hun eerste bestelling ontvangen. De inhoud van het actiepakket bestaat uit: Lotus Speculoos-Koffieleutjes koekjes, showkaart voor op de vitrine, posters, smaakprikkers en spaarkaarten.

Lees ook
Syberienne taartje

Syberienne taartje

IJstaarten passen perfect bij de wintermaanden en bij de daartoe behorende feestdagen. Wat is er tenslotte lekkerder dan een heerlijke ijstaart als dessert na het gourmetten met Sinterklaas of het kerstdiner? De ijstaarten kunnen zo simpel of zo extravagant gemaakt worden als u zelf wilt en het is de kans om u te profileren als vakman. Recept en foto's:...

Fusie Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek

Fusie Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek

De fusie tussen Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek in januari 2018 is tot nu toe succesvol verlopen. Door de huidige samenwerking kunnen klanten beter bediend worden, is er een breder productgamma en is de continuïteit voor de toekomst gewaarborgd. Beide bedrijven zijn al tientallen jaren actief in de markt van koel- en vriestechniek en - zoals...

Ruby chocolade ijs

Ruby chocolade ijs

Na puur, melk en wit ontdekte Callebaut een compleet nieuwe vierde chocoladesoort: de Ruby chocolade. Het unieke, fruitige smaakprofiel en de sprankelende rood-roze kleur is 100 procent afkomstig uit de Ruby cacaoboon. Ruby chocolade heeft een intens fruitige smaak met fris-zure accenten en romige toetsen. Tekst en foto's: Bakeplus Stap 1 Variegato 2...