Introductie Lotus Speculoos ijs

Lotus Speculoos IJs! Pers

UDEN - Lotus Speculoos, een heerlijk knapperig en gekaramelliseerd koekje, is vanaf nu gecombineerd met ambachtelijk ijs. Met de smaak van het bekende Lotus Speculoos koekje kunnen ambachtelijk ijsbereiders een groot publiek aanspreken en hun omzet vergroten, stellen de initiatiefnemers.

DSC_0904-e1488267357519-199x300 Unieke actie

Speciaal ter introductie van het Lotus Speculoos assortiment hebben Bakeplus en Lotus een unieke actie bedacht en geïntroduceerd op de IJsVak-Beurs in Uden. Bij aankoop van ambachtelijk bereidt Lotus Speculoos ijs kunnen klanten sparen voor Lotus Speculoos-Koffieleutjes. Daarnaast maken ze op een weekendje Brugge of één van de unieke Lotus Pakketten. Speciaal voor deze actie is een Lotus Speculoos set ontwikkeld die klanten bij hun eerste bestelling ontvangen. De inhoud van het actiepakket bestaat uit: Lotus Speculoos-Koffieleutjes koekjes, showkaart voor op de vitrine, posters, smaakprikkers en spaarkaarten.

Lees ook
Bakeplus presenteert podcast over horeca in de Efteling

Bakeplus presenteert podcast over horeca in de Efteling

In samenwerking met Smaakmakers heeft Bakeplus een podcast opgenomen over de werkwijze van de horeca in de Efteling. De podcast, die bestaat uit twee delen, is te beluisteren op de website van Bakeplus.

Bakeplus komt naar je toe!

Bakeplus komt naar je toe!

Het zijn rare (corona)tijden. Heb je het beursbezoek en het ontdekken van nieuwe ijsnoviteiten dit voorjaar ook zo gemist? Geen nood! Bij Bakeplus draaien we dit jaar de rollen om: onze accountmanager komt naar jouw ijssalon toe en laat jou onze nieuwste ijssmaken van 2021 proeven.

Sinaasappel Kaneelijs met chocolademelk

Sinaasappel Kaneelijs met chocolademelk

Hygge (spreek uit als ‘Huuge’) is overgewaaid uit Denemarken en draait om de kleine dingen die je hart laten zingen. In Nederland herkennen we hygge aan de gezelligheid van vroeg de gordijnen dicht en de kaarsen aan, op de bank met een dekentje en warme chocolademelk.