Intelligentia Taste Rooms start Haute-Couture-IJs bezorgservice

7 mei 2020
Foto: Oscar van der Wijk

IJssalon Intelligentia Taste Rooms is in samenwerking met autobedrijf Van Laarhoven MINI een luxe Haute-Couture-IJs bezorgservice gestart. Hiermee trakteert de ijssalon uit Eindhoven de 'helden van nu' op ijs. De ijsjes worden met een speciaal ontworpen MINI cabrio thuisgebracht. 

"Op dit moment moet je als horecaondernemer laten zien dat je out of the box en online kunt denken", zegt Björn Olaf Royd Cocu, eigenaar van Intelligentia Taste Rooms. "Wij vinden het belangrijk dat we op een creatieve manier bijdragen aan de tijd van nu, op een maatschappelijk verantwoorde manier, dit is waarin we bij Van Laarhoven de perfecte partner vonden".

De bezorgservice gebeurt in een bubblegum-roze MINI Cabrio gewrapt door Riding Rebellion uit Waalre. Via een livestream op Instagram vragen Intelligentia Taste Rooms en Van Laarhoven welke helden in omgeving Eindhoven een 'Haute Couture' ijsje verdienen. Volgers kunnen hun 'helden van nu' aandragen. Zij krijgen dan een ijsje, met als doel de lokale gemeenschap op een verfrissende manier te supporten in deze bijzondere tijd.

Meer weten over Björn Cocu en zijn ijssalon Intelligentia Taste Rooms? Lees dan het complete artikel online of in Vakblad IJs 50-2020. Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 39,99 excl. btw!

Altijd op de hoogte blijven?