Intelligentia Taste Rooms start Haute-Couture-IJs bezorgservice

Intelligentia Taste Room_foto Oscar van der Wijk

Foto: Oscar van der Wijk

IJssalon Intelligentia Taste Rooms is in samenwerking met autobedrijf Van Laarhoven MINI een luxe Haute-Couture-IJs bezorgservice gestart. Hiermee trakteert de ijssalon uit Eindhoven de 'helden van nu' op ijs. De ijsjes worden met een speciaal ontworpen MINI cabrio thuisgebracht. 

"Op dit moment moet je als horecaondernemer laten zien dat je out of the box en online kunt denken", zegt Björn Olaf Royd Cocu, eigenaar van Intelligentia Taste Rooms. "Wij vinden het belangrijk dat we op een creatieve manier bijdragen aan de tijd van nu, op een maatschappelijk verantwoorde manier, dit is waarin we bij Van Laarhoven de perfecte partner vonden".

De bezorgservice gebeurt in een bubblegum-roze MINI Cabrio gewrapt door Riding Rebellion uit Waalre. Via een livestream op Instagram vragen Intelligentia Taste Rooms en Van Laarhoven welke helden in omgeving Eindhoven een 'Haute Couture' ijsje verdienen. Volgers kunnen hun 'helden van nu' aandragen. Zij krijgen dan een ijsje, met als doel de lokale gemeenschap op een verfrissende manier te supporten in deze bijzondere tijd.

Meer weten over Björn Cocu en zijn ijssalon Intelligentia Taste Rooms? Lees dan het complete artikel online of in Vakblad IJs 50-2020. Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 39,99 excl. btw!

Dossiers
Lees ook
Chielato’s geluk

Chielato’s geluk

“Het gaat goed”, zegt Chiel van Maurik, van Chielato’s in Huizen met opluchting in zijn stem. Zaterdag 14 maart ging hij voor het eerst dit seizoen open, zondag 15 maart om 18.00 uur moest hij weer dicht. “Als lid van de VAIJ en van een VOC-groep ben ik gelijk in overleg gegaan over wat er nog wel zou kunnen.”

Voorlopig coronaprotocol voor ijssalons

Voorlopig coronaprotocol voor ijssalons

Vereniging Ambachtelijk IJscentrum heeft een protocol opgesteld dat direct kan worden ingezet door alle ambachtelijke ijssalons van Nederland. Het coronaprotocol is gericht op de (directe) verkoop van ambachtelijk ijs en bevat de richtlijnen van het RIVM aangevuld met adviezen. De eigen verantwoordelijkheid is hierbij van groot belang.

De zelfsturende ondernemer

De zelfsturende ondernemer

Ondernemen is een spannend avontuur. Zeker op dit moment. Maar ook in makkelijker tijden heb je de omstandigheden niet helemaal in de hand. Vroeg of laat kom je voor lastige keuzes te staan. Zal ik uitbreiden? De zaak verkopen? Mijn assortiment veranderen? De adviezen in De zelfsturende ondernemer helpen om in elke situatie meer grip te krijgen.