Intelligentia Taste Rooms start Haute-Couture-IJs bezorgservice

Intelligentia Taste Room_foto Oscar van der Wijk

Foto: Oscar van der Wijk

IJssalon Intelligentia Taste Rooms is in samenwerking met autobedrijf Van Laarhoven MINI een luxe Haute-Couture-IJs bezorgservice gestart. Hiermee trakteert de ijssalon uit Eindhoven de 'helden van nu' op ijs. De ijsjes worden met een speciaal ontworpen MINI cabrio thuisgebracht. 

"Op dit moment moet je als horecaondernemer laten zien dat je out of the box en online kunt denken", zegt Björn Olaf Royd Cocu, eigenaar van Intelligentia Taste Rooms. "Wij vinden het belangrijk dat we op een creatieve manier bijdragen aan de tijd van nu, op een maatschappelijk verantwoorde manier, dit is waarin we bij Van Laarhoven de perfecte partner vonden".

De bezorgservice gebeurt in een bubblegum-roze MINI Cabrio gewrapt door Riding Rebellion uit Waalre. Via een livestream op Instagram vragen Intelligentia Taste Rooms en Van Laarhoven welke helden in omgeving Eindhoven een 'Haute Couture' ijsje verdienen. Volgers kunnen hun 'helden van nu' aandragen. Zij krijgen dan een ijsje, met als doel de lokale gemeenschap op een verfrissende manier te supporten in deze bijzondere tijd.

Meer weten over Björn Cocu en zijn ijssalon Intelligentia Taste Rooms? Lees dan het complete artikel online of in Vakblad IJs 50-2020. Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 39,99 excl. btw!

Dossiers
Lees ook
Retailsector blij met Steunakkoord 2.0 vastgoed

Retailsector blij met Steunakkoord 2.0 vastgoed

De retail- en de vastgoedsector komen na na weken van onderhandelingen met het Steunakkoord 2.0. Dit akkoord geeft vooral de retailers handvatten om tot afspraken met verhuurders te komen. De Retailsector is zeer tevreden met de afspraken. Dat meldt Detailhandel Nederland op de website.

Ambachtelijk IJscentrum wijzigt coronaprotocol ijssalons per 1 juni

Ambachtelijk IJscentrum wijzigt coronaprotocol ijssalons per 1 juni

De coronamaatregelen voor de horeca worden vanaf 1 juni versoepeld. Daarom past Vereniging Ambachtelijk IJscentrum het bestaande protocol voor ijssalons aan naar de nieuwe voorwaarden. De basis die er al stond, is hiermee uitgebreid. “Dit protocol staat als een huis”, stelt voorzitter Teun Loonen namens de branchevereniging.

Gastvrij Rotterdam verplaatst naar 2021

Gastvrij Rotterdam verplaatst naar 2021

Vanwege de verspreiding van het coronavirus en bijbehorende maatregelen heeft de organisatie van Gastvrij Rotterdam besloten om de achtste editie van de vakbeurs te verplaatsen naar 2021. De vakbeurs stond gepland van 21 t/m 23 september 2020 en vindt nu plaats van 20 t/m 22 september 2021 in Rotterdam Ahoy.