IJssalon Vivaldi haalt meer dan 2500 euro op voor Stichting Semmy

ijssalon vivaldi_goeden doelen ijsje

Ron Wisker van IJssalon Vivaldi reikte 7 juni een cheque van 2617 euro uit aan Margriet Pasveer voor Stichting Semmy. De salon steunt al jaren goede doelen met de verkoop van het Goede Doelen ijsje. Margriet Pasveer: "IJssalon Vivaldi, ontzettend bedankt voor dit prachtige bedrag."

De totale opbrengst bestond niet alleen uit de verkoop van het Goeden Doelen IJsje in 2018. IJssalon Vivaldi was een van de salons die meewerkte aan de actie coupe van Tijn. Ook de opbrengst van deze coupe ging naar Stichting Semmy. Tot slot stonden er ook spaarpotjes in de verschillende vestigingen van de salon. Alles bij elkaar bracht dit 2617 euro op voor Stichting Semmy.

Stichting Semmy werd opgfercht nadat de vijf jarige Semmy in 2007 overleed aan de gevolgen van een hersenstamtumor. De stichting heeft als doel om de levensverwachting te verlengen en uiteindelijk de overlevingskansen te vergoten van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Meer informatie over deze stichting en de mogelijkheden om te doneren staat op de website van Stichting Semmy.

Ook in 2019 gaat IJssalon Vivaldi, met vestigingen in Bovenkarspel, Enkhuizen en Hoorn, verder met de verkoop van het Goeden Doelen IJsje. Dit jaar gaat de opbrengst naar Stichting Merakel. Dit is een stichting van ouders voor ouders die een kind hebben met een verstandelijke en/of meervoudige beperking, die daardoor meer dan gebruikelijke zorg vragen.

Dossiers
Lees ook
Sigep 2023: Innovaties ontdekken

Sigep 2023: Innovaties ontdekken

Van 21 tot en met 25 januari 2023 vindt de 44e editie plaats van de Sigep in het Expo Centre in het Italiaanse Rimini. Dit jaar is de beurs gelijktijdig met de zevende editie van de A.B. Tech Expo: de internationale technologie beurs voor brood, banket en zoetwaren.

Voedselveilig werken tijdens een personeelstekort

Voedselveilig werken tijdens een personeelstekort

Hygiënisch werken is sinds corona belangrijker dan ooit. In tijden van personeelskrapte is het een uitdaging om voedselveilig te blijven werken. Henk van Liempd, hygiëne-adviseur van Foodbase geeft tips hoe je de hygiënestandaard hoog houdt.

‘On hold’ zetten is geen ontslagname

‘On hold’ zetten is geen ontslagname

Mag je een leer-/arbeidsovereenkomst direct beëin­digen als je werknemer haar opleiding ‘on hold’ wil zetten? Soms trekt de werkgever aan het kortste eind.

Op de hoogte blijven van al het nieuws in de ijswereld?

 

of