IJssalon Vivaldi haalt meer dan 2500 euro op voor Stichting Semmy

ijssalon vivaldi_goeden doelen ijsje

Ron Wisker van IJssalon Vivaldi reikte 7 juni een cheque van 2617 euro uit aan Margriet Pasveer voor Stichting Semmy. De salon steunt al jaren goede doelen met de verkoop van het Goede Doelen ijsje. Margriet Pasveer: "IJssalon Vivaldi, ontzettend bedankt voor dit prachtige bedrag."

De totale opbrengst bestond niet alleen uit de verkoop van het Goeden Doelen IJsje in 2018. IJssalon Vivaldi was een van de salons die meewerkte aan de actie coupe van Tijn. Ook de opbrengst van deze coupe ging naar Stichting Semmy. Tot slot stonden er ook spaarpotjes in de verschillende vestigingen van de salon. Alles bij elkaar bracht dit 2617 euro op voor Stichting Semmy.

Stichting Semmy werd opgfercht nadat de vijf jarige Semmy in 2007 overleed aan de gevolgen van een hersenstamtumor. De stichting heeft als doel om de levensverwachting te verlengen en uiteindelijk de overlevingskansen te vergoten van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Meer informatie over deze stichting en de mogelijkheden om te doneren staat op de website van Stichting Semmy.

Ook in 2019 gaat IJssalon Vivaldi, met vestigingen in Bovenkarspel, Enkhuizen en Hoorn, verder met de verkoop van het Goeden Doelen IJsje. Dit jaar gaat de opbrengst naar Stichting Merakel. Dit is een stichting van ouders voor ouders die een kind hebben met een verstandelijke en/of meervoudige beperking, die daardoor meer dan gebruikelijke zorg vragen.

Dossiers
Lees ook
‘Er zijn mensen die zeggen: waar begin je aan?’

‘Er zijn mensen die zeggen: waar begin je aan?’

Luuk Schaper (20) is patissier en werkt in de zaak van zijn ouders. Maar niet voor lang meer: deze zomer opent hij zijn eigen winkel in Krimpen aan de Lek. “In drukke periodes werk ik wel tien tot twaalf uur per dag. Maar dat maakt me niet uit, als ik maar met het vak bezig kan zijn.”

Nieuw concept Scoops in Breda

Nieuw concept Scoops in Breda

BREDA - In de Veemarktstraat in Breda is een nieuwe ijssalon geopend: Scoops. De zaak zit in het hoekpand waar voorheen Frozz was gevestigd, de ijswinkel met frozen yoghurt. “Op een gegeven moment lag de filosofie van mij en Frozz te ver uit elkaar”, vertelt ondernemer Robert Hulst op de website van Smakelijk Breda. Na drie jaar scheidden Hulst en Frozz...

IJssalon Jut & Jul opent in Tubbergen

IJssalon Jut & Jul opent in Tubbergen

TUBBERGEN - Nienke Turenhout-Schepers en haar moeder Marion Schepers openen op donderdag 12 maart de deuren van IJssalon Jut & Jul - ijs en zo - in Tubbergen. Er wordt ijs geserveerd van Atelier Bonvanie uit Almelo. Marion noemt zichzelf Jut; Nienke is de Jul van het stel. Aan de Grotestraat 44 wordt de opening gevierd met een bollenactie: vier...