IJssalon

September is van oorsprong de oogstmaand en in diezelfde maand vindt ook het verpakkingsevent Empack Relatiedagen (20 & 21 september) in Hardenberg plaats. Het ideale moment om de vruchten vanuit de verpakkingsindustrie te plukken en te profiteren van de kennis die in deze bruisende industrie voorhanden is. Tegelijkertijd vindt de Technische Industriële Vakbeurs plaats, hier zijn alle technologieën vanuit de maakindustrie te vinden. De kwaliteit van een product heeft alles te maken met  een succesvol proces. Zonder proces, geen product. Op die manier versterken Empack Relatiedagen en de Technische Industriële Vakbeurs elkaar.

Topsprekers staan voor u klaar

In samenwerking met verschillende partners als European Packaging Gallery, Kamer van Koophandel, Mechatronica & Machinebouw en Greenpac, welke elk hun eigen podium binnen het programma hebben, wordt er een 2-daags contentprogramma georganiseerd. Deze combinatie van verschillende kennishoeken maakt dit tot één compleet inspirerend programma.

Highlights in het programma:

Georganiseerd vernieuwen in Food & Packaging

Er zijn veel mensen die producten kunnen maken, maar slechts weinigen die vernieuwende oplossingen kunnen bedenken. In deze lezing  laten we zien hoe je als bedrijf vernieuwing aanpakt.  Vernieuwing is altijd risicovol, uitdagend en onzeker. Daarnaast is het essentieel voor het voorbestaan van je bedrijf. Maar hoe pak je dit nu aan? Marc en Bart Oude Luttikhuis van DéDutch presenteren een aanpak voor vernieuwing die zijn succes nog dagelijks bewijst en is ontstaan uit meer dan 20 jaar ervaring in food & packaging. De lezing, georganiseerd door European Packaging Gallery, vindt op 20 september om 19:00 uur in Hal 5 plaats. Bekijk hier het complete programma.

70 aanmeldingen voor het B2B matchmaking event door Kamer van Koophandel

Enterprise Europe Network en Kamer van Koophandel brengen vraag en aanbod samen in het B2B matchmaking event. Ben je op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in verpakkingstechnologie, nieuwe mogelijkheden voor verpakken of etiketteren en ontwikkelingen in machinebouw en verpakkingsmaterialen?

Meld je aan en maak alvast een afspraak met de juiste partijen!

Kijk voor meer informatie op www.empackrelatiedagen.nl . Op 20 & 21 september is Evenementenhal Hardenberg geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Bezoeken kan alleen met een toegangsticket door u vooraf online in te schrijven. Met één toegangsticket kan men alle beurshallen bezoeken. Gebruik code: 1009 om te registreren.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *