IJssalon Jut & Jul opent in Tubbergen

TUBBERGEN - Nienke Turenhout-Schepers en haar moeder Marion Schepers openen op donderdag 12 maart de deuren van IJssalon Jut & Jul - ijs en zo - in Tubbergen. Er wordt ijs geserveerd van Atelier Bonvanie uit Almelo. Marion noemt zichzelf Jut; Nienke is de Jul van het stel.

Aan de Grotestraat 44 wordt de opening gevierd met een bollenactie: vier dagen lang (t/m zondag 15 maart) is de tweede bol ijs gratis.

Andere Koek

jut-en-jul-koeken-300x190Behalve ambachtelijk geproduceerd (schep)ijs bestaat het assortiment van Jut & Jul ook uit ijstaarten, koffie, thee, fris, sorbets en lekkernijen. Bijzonder is de 'Andere Koek' van het duo: potjes met een kant-en-klare koek- of cakemix, die de consument thuis kan bakken. Met grappige, familiaire namen, zoals Tante Klaartje's Kruidkoek, Ome Karel's Krachtkoek en Boer'n Kinkelkoek. De potten worden gevuld door enthousiaste medewerkers van een sociaal werkbedrijf en bij iedere aankoop komt er een percentage te goede aan het onderhoud van Hollandse molens.

tubbergen-jut-en-jul  

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Opbrengst Golden Dreams-actie 13.500 euro

Opbrengst Golden Dreams-actie 13.500 euro

Tijdens de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs zetten ijssalons zich massaal in voor het goede doel. De Golden Dreams-actie bracht de Golden Dreams-actie een recordbedrag van 13.500 euro op.

Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen

Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen

Op 21 maart vanaf 9:00 uur opent de regeling Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK). Tot en met 2 oktober kunnen mkb-ondernemers deze subsidie aanvragen.

Introductie Cash-it zelfscan kassa op Bakkersvak

Introductie Cash-it zelfscan kassa op Bakkersvak

Marti Orbak Software en Evers Kassasystemen introduceren op Bakkersvak de Cash-it zelfscan kassa voor de bakkerij. Bij deze betaalzuil kunnen klanten snel en gemakkelijk zelf producten afrekenen.