IJssalon Bon Appetit viert eenjarig bestaan

24 april 2017

IJssalon Bon Appetit in Breda bestaat één jaar en viert dat groots. Onder de noemer ‘De zomer van Bon Appetit’ maakt iedereen die een ijsje koopt kans op prachtige prijzen. Dit feest duurt tot en met 31 oktober. De prijzen zijn reischeques, fietsen en scooters.

IJssalon Bon Appetit

Een jaar geleden openden Kim en Edwin van Es aan de Vlaszak in Breda hun IJssalon Bon Appetit. In de zaak is een ‘ijslaboratorium’, waar al het ijs zelf wordt gemaakt. Op de kaart staan 48 smaken.Ook serveren ze koffie met een versnapering. Het duo is ook eigenaar van IJssalon en Cafetaria Bon Appetit in Rijsbergen en kiest in beide bedrijven voor opvallend ondernemerschap. Daarom vieren ze  het eenjarig bestaan in Breda uitbundig.

Prijzen

Iedereen die een ijsje met drie bolletjes koopt, maakt kans op een van de prijzen. Daarvoor is het noodzakelijk om de Facebookpagina van IJssalon Bon Appetit in Breda te ‘liken’ en je gegevens in te vullen op een speciaal kaartje dat je ontvangt bij je bestelling. Dit kan tot met 31 oktober. De hoofdprijzen zijn twee scooters ter waarde van 1.689 euro. Verder maak je kans op een reischeque van 449 euro (4x), een fiets met een waarde van 549 euro (4x) en een kinderfiets ter waarde van 349 euro (4x).

Altijd op de hoogte blijven?