IJssalon Antonio viert tiende seizoen

17 mei 2017

Het Wageningse IJssalon Antonio begint dit jaar aan hun tiende ijsseizoen. Dat laat de salon niet ongemerkt voorbij gaan. Om het jubileum te vieren ontvangt iedereen op donderdag 18 mei tussen 15.00 en 17.00 uur een gratis bolletje ijs bij de vestiging aan de Bevrijdingsstraat. Ook komen ze met de speciale jubileumsmaak Slagroomtaart-ijs. Deze is vanaf 18 mei verkrijgbaar.

IJssalon Antonio

De broers Antonio en Johan Mulder richtten de ijssalon in mei 2008 op. IJsbereider Ahmed Saglam kwam het team later versterken. Inmiddels heeft de ijssalon drie vestigingen. Al het ijs wordt bereid in de ijskeuken in Wageningen. De vestiging aan de Bevrijdingsstraat heeft een volledig nieuw interieur gekregen. Ook de ijsvitrines zijn vernieuwd. Deze bieden ruimte voor 32 smaken en in de zomer kan het assortiment zelfs verbreed worden tot maar liefst 48 soorten.

De afgelopen 10 jaar

IJsbereiders Antonio en Ahmed over de afgelopen 10 jaar: “de jaren zijn omgevlogen. Maar wij hebben zeker niet stilgezeten en blijven ons continu verbeteren door het volgen van cursussen en seminars. Ook bezoeken wij ieder jaar de nationale en internationale vakbeurzen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. De ijskeuken is door de jaren heen ook steeds verder gemoderniseerd en is voor ons daardoor de perfecte ruimte om het ijs met veel plezier te mogen maken”. Het meest fijne aspect van hun werk vinden zij als gasten tevreden de ijssalon uitlopen en hebben genoten van hun ambachtelijk Italiaanse ijs.

   

Altijd op de hoogte blijven?