Nieuws

IJsketen Baskin-Robbins komt naar Nederland

De Amerikaanse ijsketen Baskin-Robbins komt naar Nederland. Op 26 april opent de eerste vestiging met het nieuwe ice cream-bakery concept in Utrecht. Het bedrijf wil zo’n tien tot vijftien locaties in Nederland bouwen. Baskin-Robbins is onderdeel van Dunkin’ Brands International. De keten heeft meer dan 7.900 restaurants in 53 landen.

“We zijn heel verheugd om Baskin-Robbins verder uit te breiden in Europa met het team van Amba Daoud B.V., zij hebben op een geweldige wijze Dunkin’ Donuts in Nederland gelanceerd”, aldus John Varughese, Vice President van Dunkin’ Brands International. “We kijken er erg naar uit om ook met hen Baskin-Robbins’ brede selectie van heerlijke ijssmaken, creatieve ijscakes, milkshakes en smakelijke ijs traktaties in Nederland uit te rollen”.

De 31 in het logo van Baskin-Robbins refereert aan de 31 smaken premium ijs, die de keten serveert. Bekende smaken zijn klassiekers als Pralines ’n Cream, Jamoca Almond Fudge, Mint Chocolate Chip and Very Berry Strawberry, en regionale favorieten als Blueberry Panna Cotta en Caramel Honeycomb Candy.

Naast ijs en andere frozen desserts gaat Baskin-Robbins in Nederland ook verschillende drankjes en gebak verkopen zoals lattes, warme chocolademelk, Belgische wafels, crêpes, churros, cookies en brownies.

Bron: ANP

 

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *