IJscuypje start samenwerking met Smullers

IJskuypje_samenwerking smullers

Foto: IJscuypje

De Amsterdamse ijssalon IJscuypje gaat samenwerken met fastfoodconcept Smullers. Op de NS stations Amsterdam CS en Rotterdam CS kunnen klanten voortaan ook terecht bij de snackbarketen voor het schepijs van IJscuypje.

IJscuypje is de ijssalon van ijsmaker Edwin de Koeijer met negentien vestigingen in Amsterdam. Het ijs is voortaan ook verkrijgbaar bij Smullers op de NS stations Amsterdam CS en Rotterdam CS. Aanstaande woensdag 21 juli tussen 14:00-15:00 in Amsterdam en donderdag 22 juli tussen 14:00-15:00 in Rotterdam, kunnen reizigers sommige roomijs smaken en sorbets gratis uit proberen.

Er zijn 24 verschillende smaken ambachtelijk ijs verkrijgbaar op de stations. “Door ons ambachtelijke ijs zelf te proeven merk je het verschil, wij besteden veel liefde en aandacht tijdens het maken van ons ijs en dat proef je", vertelt Edwin de Koeijer. "Wij gebruiken biologische zuivel waardoor het roomijs van IJscuypje vol van smaak is, voor ons sorbetijs gebruiken wij 60% fruit zonder toegevoegde suikers en zuivel. Al het ijs van IJscuypje is ook geschikt voor een verfrissende milkshake.”

Samenwerking

“Voor Smullers is dit een logische keuze, IJscuypje biedt o.a. vegan ijs en milkshakes wat uitstekend past bij de vegetarische loempia’s & hamburgers die zeer in de smaak vallen bij de keuzebewuste NS reiziger”, zegt Twan Vissers, Commercieel Directeur Food &Travel bij Lagardère, waar Smullers onderdeel van is.

De samenwerking start met Amsterdam en Rotterdam. Smullers kijkt uit naar een langdurige partnership met IJscuypje en sluit niet uit dat er meer verkooppunten worden geopend bij de Smullers winkels op de NS stations in Nederland. In totaal heeft de snackbarketen 27 winkels op NS Stations.

 

Dossiers
Lees ook
Een ijsje mét pit

Een ijsje mét pit

Na de drukte van de zomerpiek is er voor veel ijsbereiders weer ruimte om aan de slag te gaan met extra speciale ijscreaties. Frisse sorbetsmaken maken in het najaar plaats voor warme en romige smaken zoals mokka, appeltaart en chocolade. Laan Heiloo helpt graag mee om uw klanten ook dit seizoen te blijven verrassen. Sla de winterslaap over en presenteer...

Huupkens IJs in Weert viert 80-jarig jubileum

Huupkens IJs in Weert viert 80-jarig jubileum

In oorlogstijd met de verkoop van ijs beginnen. Lies Koppen had het lef en stond daarmee aan de wieg van Huupkens IJs in Weert. Dit jaar bestaat deze ijssalon van Wil en Gerty Koppen maar liefst 80 jaar. Bovendien hebben ze een mooie staat van dienst: ze wonnen de Gouden IJsspatel (in 2019) en waren ‘Beste ijssalon van Nederland’ (in 2015).

Actuele trends in de foodbranche volgens SBB

Actuele trends in de foodbranche volgens SBB

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft een trendrapport uitgebracht voor de sector Voedsel, Groen en Gastvrij. SBB signaleert onder andere bewust consu(mind)eren met plantaardige vleesvervangers en E-business voor bakkerijen en slagerijen.