Nieuws

Het IJscentrum verwelkomt nieuwe partners

sponsoring ijscentrum
Dirk van Es tekende de overeenkomst namens Fruit Life

Het IJscentrum tekende gisteren samenwerkingsovereenkomsten met de firma Burgman – Cleaning & Hygienic systems en de firma Fruit Life. Burgman is een nieuwe partner van het IJscentrum en wil graag haar kennis en support beschikbaar stellen aan het Kenniscentrum, om daarmee de Ambachtelijke IJsbranche te ondersteunen. Fruit Life ondersteunt het IJscentrum al jaren met haar producten, maar vanaf nu is deze samenwerking geformaliseerd.

Sponsoring IJscentrum

Sponsoring is noodzakelijk om de toegang tot de opleidingen en examens zo laagdrempelig mogelijk te houden en daarmee de branche te professionaliseren en op niveau te houden.  Dit is sinds de oprichting van het IJscentrum in 1999 ook altijd de insteek geweest. Dankzij de support van alle partners is het een succes geworden. Het IJscentrum streeft dan ook naar een nauwe samenwerking met alle belangrijke partijen in deze sector.

Sponsoring IJscentrum
Edwin van den Broek tekende de overeenkomst namens Burgman

Burgman – Cleaning & Hygienic systems

Burgman – Cleaning & Hygienic systems is een importeur en groothandel in professionele hygiëne- en reinigingssystemen. Het bedrijf startte in 1992 en is uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf met 30 medewerkers. Nationaal Accountmanager Edwin van den Broek tekende de overeenkomst met het IJscentrum.

Fruit Life

Fruit Life levert bevroren fruit en fruitpurees aan patissiers, (banket)bakkers, ijsbereiders, saladebereiders, horeca, cateraars en industriële gebruikers. De fruitproducten worden gemaakt zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Het bedrijf in Babberich is onderdeel van Van Es Foods International. Namens Fruitlife ondertekende General Manager Dirk van Es de overeenkomst met het ijscentrum.

 

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *