IJscentrum: samenwerken met HAN

WAGENINGEN – Het IJscentrum gaat samenwerken met Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Het IJscentrum wil graag gebruik maken van het sensorische lab van de hogeschool. Het plan is om met de de VAIJ Ondernemers Club (VOC) ambachtelijk ijs aan smaaktesten te onderwerpen. De HAN wil graag kennis uitwisselen met ijsbereiders. Zo gaf Jacques Vos van het IJscentrum onlangs al een masterclass ijsbereiding aan HAN-studenten Food & Business. De komende tijd bekijken beide partijen hoe de samenwerking het beste handen en voeten kan worden gegeven.

Lees ook
NL IJs krijgt steeds meer vorm

NL IJs krijgt steeds meer vorm

Onlangs bracht ik met trots weer een wijziging aan op mijn LinkedIn-profiel. Vanaf 1 augustus mag ik mij namelijk voorzitter noemen van het sectorhuis NL IJs. Al lange tijd wordt hierover gesproken en in het begin van 2020 is er een intentieverklaring over getekend. Wat is begonnen als een ‘bouwpakket’ met een hoop losse onderdelen groeit iedere dag...

Nieuwe locatie Ice This Day

Nieuwe locatie Ice This Day

Ice This Day heeft een nieuwe locatie. Het jaarlijkse event voor de ijsbranche op 14 september vindt niet plaats bij het IJscentrum maar bij Postillion Hotel & Convention Centre Rotterdam. IJsondernemers kunnen zich nog steeds inschrijven voor deze dag vol inspiratie en kennis.

Cursussen IJscentrum september 2021

Cursussen IJscentrum september 2021

De vakanties zitten er weer op. Scholen gaan weer open en mensen gaan weer aan het werk. Ook bij het IJscentrum starten weer cursussen. Voor september staan de cursus Ijsbereider en Vegan IJs op de planning.