Foto: IJscentrum

Het IJscentrum sluit gedurende de tweede lockdown de deuren. Tot en met 19 januari wordt er geen les gegeven in de vakschool.

De weken van de kerstvakantie zouden er in het IJscentrum al geen cursussen plaatsvinden. Dan zitten ijsbereiders middenin de kerstdrukte. Als kijkt naar de informatie die de Rijksoverheid geeft, zou het IJscentrum open kunnen blijven. Het IJscentrum biedt namelijk praktijkonderwijs. "Toch vinden we het onverantwoord om open te blijven. Samen met de branche hopen we corona eronder te krijgen", laat het IJscentrum weten.

Geplande opleidingen

De sluiting van het IJscentrum heeft gevolgen voor de cursussen die gepland staan voor begin januari.

  • De cursus IJsbereider die op 5 januari zou starten, is geannuleerd. Ingeschreven deelnemers worden persoonlijk op de hoogte gebracht en verzocht zich in te schrijven voor de cursus IJsbereider die start op 21 januari. Bekijk de agenda van het IJscentrum voor de nieuwe cursusdata.
  • De dagtraining Smaak vanuit de basis die op 7 januari zou plaatsvinden, verplaatst naar 1 februari. Reeds ingeschreven deelnemers hoeven geen actie te ondernemen. Cursisten die deze datum verhinderd zijn, kunnen contact opnemen met Diana Veltkamp.
  • De cursus IJsbereider met startdatum 13 januari, start nu op 20 januari.
  • De tweedaagse horecatraining met startdatums 15 februari en 22 februari komen te vervallen. Nieuwe data volgen.

Heb je vragen over het bovenstaande? Neem dan contact op met het IJscentrum.

 

Altijd op de hoogte blijven?