Houwers Groep organiseert Kennisdag ‘Boeien & Binden'

8 november 2019

Op maandag 25 november organiseert Houwers Groep de Kennisdag in de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Iedereen die werkt met eetwaar is welkom om het seminar bij te wonen.

Het belooft een inspirerende, interactieve middag te worden. Op het symposium blikt Houwers Groep terug op dertig jaar voedselveiligheid, maar wordt er vooral vooruit gekeken. Wat speelt er nu? Waar ligt de focus voor u als ondernemer? Kennis van een goede hygiëne en hygiënische werkwijze is de eerste prioriteit. Hoe het personeel er vervolgens mee omgaat, dáár ligt de uitdaging. Want hoe blijf je in deze tijd van vluchtigheid, de jonge generatie boeien? En hoe houd je ze enthousiast?

Iedereen is welkom op de Kennisdag, waar Houwers Groep een licht opsteekt over ontwikkelingen in voedselveiligheid. Diverse sprekers vertellen over hoe u de toekomst van uw bedrijf verzekert, door de jeugd te boeien en aan u te binden.

Aanmelden kan t/m maandag 18 november a.s. via verkoop@houwersgroep.nl. Kijk voor het volledige programma en meer informatie op: www.houwersgroep.nl/kennisdag-boeien-binden/

Altijd op de hoogte blijven?