Houwers Groep organiseert Kennisdag ‘Boeien & Binden'

Kennisdag Houwers Groep

Op maandag 25 november organiseert Houwers Groep de Kennisdag in de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Iedereen die werkt met eetwaar is welkom om het seminar bij te wonen.

Het belooft een inspirerende, interactieve middag te worden. Op het symposium blikt Houwers Groep terug op dertig jaar voedselveiligheid, maar wordt er vooral vooruit gekeken. Wat speelt er nu? Waar ligt de focus voor u als ondernemer? Kennis van een goede hygiëne en hygiënische werkwijze is de eerste prioriteit. Hoe het personeel er vervolgens mee omgaat, dáár ligt de uitdaging. Want hoe blijf je in deze tijd van vluchtigheid, de jonge generatie boeien? En hoe houd je ze enthousiast?

Iedereen is welkom op de Kennisdag, waar Houwers Groep een licht opsteekt over ontwikkelingen in voedselveiligheid. Diverse sprekers vertellen over hoe u de toekomst van uw bedrijf verzekert, door de jeugd te boeien en aan u te binden.

Aanmelden kan t/m maandag 18 november a.s. via verkoop@houwersgroep.nl. Kijk voor het volledige programma en meer informatie op: www.houwersgroep.nl/kennisdag-boeien-binden/

Dossiers
Lees ook
Uitstekende score IJscentrum bij eerste HACCP-inspectie

Uitstekende score IJscentrum bij eerste HACCP-inspectie

De eerste HACCP-inspectie op de nieuwe locatie van het IJscentrum, de Food Innovation Academy in Vlaardingen, zit erop. Op woensdag 27 mei deelden de cursisten aan de cursus IJsbereider het lokaal met een inspecteur van Houwers Groep. De ruimte werd onder de loep genomen, maar ook docent en cursisten moesten paraat staan voor vragen. Met een score van...

Lees hier de Hygiënespecial 2020

Lees hier de Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine. Daarin lees je over voorschriften, onderzoek en techniek op het gebied van hygiëne, maar ook over houdbaarheid, verontreiniging en allergenen. Bacteriën, allergenen, vocht, ongedierte, verboden stoffen en fysieke verontreinigingen; de voedselproducent moet...

‘Zorg voor een positieve uitstraling’

‘Zorg voor een positieve uitstraling’

Gedurende deze coronaperiode doen de inspecteurs van Houwers Groep verslag van hun bezoeken aan diverse soorten bedrijven. Ondernemers delen hun tips & tricks op het gebied van voedselveiligheid en coronamaatregelen. Deze eerste editie: 5 vragen aan inspecteur Jacco Calf. Hij verzorgde een inspectie bij een ijssalon in Amsterdam.