Het grootste ijsontbijt van Nederland

Gouden IJsspatel 2018

Tijdens de wedstrijd om De Gouden IJsspatel op 12 maart organiseert de wedstrijdcommissie in samenwerking met het Gilde van Meesterijsbereiders het grootste ijsontbijt van Nederland. Iedereen kan aanschuiven om de optimale ijsbeleving te krijgen die tijdens de wedstrijden centraal staat.

De wedstrijdsmaak van dit jaar is koffie-roomijs. De strijd om de Gouden IJsspatel vindt plaats tijdens Bakkersvak 2019 in Gorinchem. 

Tijdens Bakkersvak wordt een doorkijk gegeven naar de compleet nieuwe opzet voor de wedstrijden van 2020, maar dit voorjaar kunt u al kennismaken met één van de nieuwe elementen hiervan.

Inschrijven voor deze wedstrijd kan nog tot 1 maart op de website van het Ambachtelijk IJscentrum. Het inschrijfgeld voor leden van het Ambachtelijk IJscentrum  is € 50,- excl. btw per inzending verschuldigd. Voor niet leden is dit € 75,- excl. btw per deelname.

Lees ook
Chocola, likeur en ijs op Bakkersvak

Chocola, likeur en ijs op Bakkersvak

Bakkersvak ging 10 maart van start in de evenementenhal Gorinchem. Drie dagen boordevol inspiratie, de laatste trends en innovaties, demonstraties en presentaties. Vipam presenteert op Bakkersvak ijs, chocolade en patisserie. Arthur Tuytel, lid van het Nederlands patisserieteam, is aanwezig in de stand en laat de bezoekers zien hoe ze de mooiste patisserie...

Beko IJs officieel van start met geboortetaart van ijs

Beko IJs officieel van start met geboortetaart van ijs

Op vakbeurs Bakkersvak in Gorinchem is zondag het officiële startschot gegeven voor Beko IJs. In de conceptstand van Beko sneed Marquerithe Verheul, directeur van Beko Coöperatie, een geboortetaart van ijs met lichtblauwe muisjes aan. Meesterijsbereider Hans Kennis, nauw betrokken bij de ontwikkeling van het totaalconcept Beko IJs, verraste...

Veel inspiratie op de eerste dag van Bakkersvak

Veel inspiratie op de eerste dag van Bakkersvak

Bakkersvak 2019 is begonnen. Gisteren, 10 maart, opende de Evenementenhal Gorinchem de deuren voor bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsmakers op zoek naar de laatste trends, innovaties, noviteiten en inspiratie. De dag begon met het aansnijden van een geboortetaart van ijs door Marquerithe Verheul, directeur van Beko Coöperatie. Dit was het...