Hazelnoot wedstrijdsmaak 2017

BLARICUM – Hazelnoot wordt de wedstrijdsmaak voor de IJsVak-Wedstrijden van 2017. Dat heeft de Vereniging van Ambachtelijke IJsbereiders (VAIJ) bekendgemaakt. Caroline Kooij, eigenaar van ijssalon De Hoop in Blaricum die is verkozen tot IJssalon van het Jaar, mocht de wedstrijdsmaak noemen tijdens de bekendmaking van de Beste IJssalon-verkiezing op 24 maart. Ze deed dat in aanwezigheid van VAIJ-voorzitter Jacques Vos, die ook wedstrijdsecretaris is van de IJsVak-Wedstrijden.

Keuze

IJsbereiders die begin februari de IJsVak-Beurs in Uden bezochten, mochten uitmaken welke ijssmaak in 2017 centraal staat bij de IJsVak-Wedstrijden. De keuze bestond uit hazelnoot, kokos en ananas. Ruim 100 vakgenoten brachten hun stem uit: 45 procent koos voor hazelnoot, 36 procent sprak z’n voorkeur uit voor kokos en 21 procent zou met ananas aan de slag willen gaan.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
IJsVak Gala op maandag 6 maart 2023

IJsVak Gala op maandag 6 maart 2023

Na de wedstrijddag De Gouden Spatel en De Gouden IJscreatie op IJsVak in Gorinchem, vindt voor het eerst sinds lange tijd weer het IJsVak Gala plaats. Na twee dagen strijden is het voor veel wedstrijddeelnemers tijd om te gaan genieten van een gezellige avond.

Winnaars IJs-Vakwedstrijden worden bekendgemaakt tijdens IJs-Vak Gala

Winnaars IJs-Vakwedstrijden worden bekendgemaakt tijdens IJs-Vak Gala

Tijdens Bakkersvak en IJsvak op 5, 6 en 7 maart vinden de IJs-VakWedstrijden weer plaats. Dit jaar wordt op de tweede dag het IJsvak Gala georganiseerd. Op deze informele en gezellige avond worden de winnaars van De Gouden Stapel en De Gouden IJscreatie bekendgemaakt.

Bestuurswisselingen en nieuwe ereleden

Bestuurswisselingen en nieuwe ereleden

Met drie aftredende en drie nieuwe bestuursleden is de bestuurlijke samenstelling van de vereniging Ambachtelijk IJscentrum per 8 november vernieuwd. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Ambachtelijk IJscentrum op deze dag nam het bestuur afscheid van Toos Houwers (vice-voorzitter), Willy Rooswinkel (voorzitter VOC’s) en Martin van Rossum (penningmeester).