Hallo Markt helpt Gelderse ondernemers bij productvermarkting

23 februari 2015

Het project Hallo Markt ondersteunt mkb-bedrijven bij het introduceren van hun nieuwe product op de markt. In maart starten de eerste bedrijven in de voedingssector het project Hallo Markt, meldt Oost NV. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich nu aanmelden.

Hallo Markt is een initiatief van Food Valley NL en wordt ondersteund door de provincie Gelderland. Food Valley NL is projectleider en werkt in dit project nauw samen met HAS Hogeschool, FoodResult, The Food Agency en OD.

Coaching

Deelnemers aan Hallo Markt krijgen coaching door ervaren experts en creatieve en innovatieve oplossingen van studenten van HAS Hogeschool. Hallo Markt is bestemd voor Gelderse mkb-ondernemers in de foodsector die een nieuw consumentenproduct op de Nederlandse markt willen introduceren.

Praktisch advies

Deelnemers aan Hallo Markt krijgen praktisch advies en feedback. Er is aandacht voor onder meer de ontwikkeling van een business plan voor productintroductie, positionering en consumententesten. Gedurende vier maanden krijgen de ondernemers begeleiding door de coaches, introductie in een netwerk en toetsing van het financieringsplan ten behoeve van de marktintroductie. Het resultaat is een concreet stappenplan waarmee de ondernemer direct aan de slag kan.

Gelderse ondernemers in de voedingssector die meer willen weten, kunnen kijken op de website van Food Valley NL bij Hallo Markt. Aan deelname zijn kosten verbonden.

Altijd op de hoogte blijven?