Hallo Markt helpt Gelderse ondernemers bij productvermarkting

hallo markt

Het project Hallo Markt ondersteunt mkb-bedrijven bij het introduceren van hun nieuwe product op de markt. In maart starten de eerste bedrijven in de voedingssector het project Hallo Markt, meldt Oost NV. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich nu aanmelden.

Hallo Markt is een initiatief van Food Valley NL en wordt ondersteund door de provincie Gelderland. Food Valley NL is projectleider en werkt in dit project nauw samen met HAS Hogeschool, FoodResult, The Food Agency en OD.

Coaching

Deelnemers aan Hallo Markt krijgen coaching door ervaren experts en creatieve en innovatieve oplossingen van studenten van HAS Hogeschool. Hallo Markt is bestemd voor Gelderse mkb-ondernemers in de foodsector die een nieuw consumentenproduct op de Nederlandse markt willen introduceren.

Praktisch advies

Deelnemers aan Hallo Markt krijgen praktisch advies en feedback. Er is aandacht voor onder meer de ontwikkeling van een business plan voor productintroductie, positionering en consumententesten. Gedurende vier maanden krijgen de ondernemers begeleiding door de coaches, introductie in een netwerk en toetsing van het financieringsplan ten behoeve van de marktintroductie. Het resultaat is een concreet stappenplan waarmee de ondernemer direct aan de slag kan.

Gelderse ondernemers in de voedingssector die meer willen weten, kunnen kijken op de website van Food Valley NL bij Hallo Markt. Aan deelname zijn kosten verbonden.

Lees ook
Food Valley-nominatie: pectine uit pulp koffiebessen

Food Valley-nominatie: pectine uit pulp koffiebessen

Pectcof heeft innovatieve oplossingen ontwikkeld om uit afval van koffiebessen waardevolle grondstoffen te winnen. Een daarvan is het pectine dat op de markt wordt gebracht onder de naam Dutch Gum. Dit ingrediënt kan worden toegepast als emulgator in onder andere frisdranken en yoghurts of als vetvervanger in verschillende voedingsmiddelen. De methode...

Food Valley-nominatie voor biobased koffiecapsules Peeze

Food Valley-nominatie voor biobased koffiecapsules Peeze

De biobased koffiecapsules van Koffiebranderij Peeze is één van de drie genomineerde producten voor de Food Valley Award 2015. De capsules werden geïntroduceerd op Horecava 2015 in Amsterdam RAI. Leo den Hartog, juryvoorzitter en directeur R&D bij Nutreco en buitengewoon hoogleraar aan de Wageningen UR: "Het aantal inzendingen voor de Food Valley...

Food Valley Expo nu 2 dagen in Wageningen

Food Valley Expo nu 2 dagen in Wageningen

Food Valley NL heeft de formule van de Food Valley Expo vernieuwd. Het tweedaagse programma biedt nog meer gelegenheid voor het uitwisselen van kennis en het ontmoeten van nieuwe business partners. Food Valley Expo 2015 vindt plaats op maandag 12 en dinsdag 13 oktober op  Wageningen Campus. Jaarlijks organiseert Food Valley NL de Food Valley Expo....