Gratis chocoladedecoratie-app van Dobla

27 augustus 2013

HEERHUGOWAARD - Chocolate Moments is de nieuwe gratis app van Dobla. De app vertelt de bakker alles wat hij wil weten over het decoreren van taarten en desserts. De app staat vol tecepten en nuttige tips over het gebruiken, toepassen en presenteren van chocoladedecoraties. Ook zijn er handige demovideo’s ter inspiratie.

Verhaal

Ook wordt het verhaal achter de producten verteld. Zo kunt u de werkwijze van internationale top-chefs op de voet volgen. Op interactieve wijze maakt de vakman kennis met speciale technieken en verrassende manieren om te decoreren. Ook kan hij eenvoudig alle recepten downloaden en uitprinten. Tot slot is er uitgebreide informatie over de chocoladedecoraties zelf en hoe u deze kunt bestellen.

Gastredacteur

In de eerste editie van Chocolate Moments is Chef William Dekker gastredacteur. Recepten als Inverted eclair, hot chocolate sphere en lemon marshmallow worden op een luchtige manier onder de loep genomen. De volgende editie staat onder leiding van Coupe du Monde de la Pâtisserie-winnaar Michel Willaume en ondersteunt de introductie van de Collection 2014 van Dobla.

De app is te gratis te downloaden via de Appstore. Voor iPad, klik hier.

Altijd op de hoogte blijven?