Gouden IJscreatie: alle creaties op een rij

In totaal namen 24 ijsbereiders deel aan de IJsVak-Wedstrijd Gouden IJscreatie. Aan ieder de taak om binnen 6 minuten, vier identieke ijscreaties/-coupes te presenteren voor jury en publiek. Onderdeel van de creatie moest yoghurtijs zijn, de wedstrijdsmaak van de wedstrijd om de Gouden IJsspatel, die 15 januari plaatsvond in Wageningen.

De combinaties die met yoghurtijs gemaakt werden, liepen uiteen. Waar de één inspeelde op de gezondheidstrend met fruit- en groenteijs, zocht de ander het in het ontbijtmoment door met muesli en noten te werken. Klassieke combinaties met yoghurt werden gemaakt, zoals walnoten en roodfruit. Maar ook modernere, zoals met basilicum en zelfs koriander.

Deelnemers en andere ijsbereiders zijn vast nieuwsgierig naar de 24 verschillende ijscreaties. Daarom zetten wij ze voor u op een rijtje. Bekijk het dossier IJsVak-Wedstrijden 2015 voor het overzicht!

Lees ook:

Mooiste ijscreatie komt van IJssalon Florence

Uitslag Gouden IJscreatie 2015

   

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Genomineerden IJssalon van het Jaar 2023

Genomineerden IJssalon van het Jaar 2023

Zes ijssalons maken kans op de titel IJssalon van het Jaar 2023. Zij krijgen tussen nu en eind mei bezoek van verschillende professionals. Half juni maakt Vereniging Ambachtelijk IJscentrum bekend welke ijssalon wint.

Hilde van Maanen van PATRIJS | Patisserie en IJs wint De Gouden IJscreatie 2023

Hilde van Maanen van PATRIJS | Patisserie en IJs wint De Gouden IJscreatie 2023

Gisteren vond de strijd om de Gouden IJscreatie plaats. Hilde van Maanen van PATRIJS | Patisserie en IJs in Harderwijk won deze wedstrijd met haar Mille-Tuille. Het was de eerste keer dat Hilde meedeed aan deze wedstrijd. “Om dan ook als eerste te eindigen, was echt zo niet verwacht.”

Deelnemers Gouden IJscreatie bekend

Deelnemers Gouden IJscreatie bekend

Morgen, op 6 maart vindt tijdens IJs-Vak op het wedstrijdpodium de strijd om de Gouden Creatie plaats. Voorafgaand aan deze vakwedstrijd maakt het Ambachtelijk IJscentrum de dertien deelnemers bekend.