Godiva Masterpieces voor de hospitality branche

17 augustus 2018
  [premium_content]

Godiva lanceert in augustus een speciaal assortiment voor de hospitality branche in Nederland. Het assortiment bestaat uit individuele verpakkingen van de Godiva Masterpieces, Godiva Masterpiece reepjes en geschenkverpakkingen met bonbons. De bonbons van Godiva werden al verkocht in boutiques en sinds een klein jaar in de supermarkten.

Met de introductie van het nieuwe gamma speelt Godiva in op de internationale trend van het gebruik van pillow chocolates als ultiem gebaar van gastvrijheid tot op de kamer. “Met deze lancering zet Pladis de volgende stap in de groei binnen de hospitality branche. Godiva past hier als merk uitermate goed bij”, aldus Koen Regout, Managing Director Koninklijke Verkade.

[/premium_content]  

Godiva Masterpieces

In de hospitality collectie staan de speciale Masterpieces van Godiva centraal. Deze lijn weerspiegelt de geheime recepten van drie creaties die al meer dan 50 jaar de Godiva-familie typeren. De Godiva chocolatiers hebben zich voor het assortiment met Godiva Masterpieces producten laten inspireren door de meest geliefde producten uit de boutiques.

Het Ganache Heart with Belgian Dark Chocolate is gecreëerd om de eerste Godiva boutique in Brussel te eren; het hart van België wordt gesymboliseerd door de vorm van deze chocolade. De Caramel Lion of Belgium with Belgian Milk Chocolate markeert een andere mijlpaal in de historie van Godiva; het verlenen van het predikaat Koninklijk door het Belgische Hof. De Hazelnut Oyster with Belgian Milk Chocolate is geïnspireerd op de liefde die de oprichters van het merk, de familie Draps, hadden voor de zee.

Godiva

Godiva is een wereldwijd luxe chocolademerk met meer dan 90 jaar ervaring in de kunst van het chocolade maken. De chocolade is in meer dan 100 landen verkrijgbaar in 800 boutiques, warenhuizen, (duty free) speciaalzaken en online. Op dit moment is Godiva een van de snelst groeiende merken binnen het pladis portfolio.

Pladis

Pladis is een wereldwijd koek- en chocoladebedrijf dat actief is in 130 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Amerika. Het bedrijf heeft een jaarlijkse omzet van 2,2 miljard pond, 34 fabrieken in 13 landen en er werken 26.000 medewerkers. Pladis werd in 2016 opgericht toen United Biscuits, Ulker, Godiva Chocolatier en DeMet’s Candy Company verenigd zijn als een wereldwijde onderneming. Koninklijke Verkade is onderdeel van deze wereldspeler.

 

Altijd op de hoogte blijven?