Foto's ijssalons met keurmerk Bakeplus-campagne

Sinds de aftrap van de 100% bewust - Keurmerkencampagne van Bakeplus medio maart van dit jaar hebben zich al meer dan 100 ijsbereiders aangesloten bij dit initiatief.

Bakeplus heeft de keurmerken vastgelegd op foto. De foto’s zijn te bekijken op de Facebook-pagina van Bakeplus.

Ook zijn de ijssalons die zich hebben aangesloten bij de 100% Bewust-keurmerkcampagne op de Bakeplus website in kaart gebracht.

Ijssalon-Chocolaterie-De-Dames-1024x765   IJssalon-Huupkens-1024x765    
Meer over
Lees ook
Bakeplus presenteert podcast over horeca in de Efteling

Bakeplus presenteert podcast over horeca in de Efteling

In samenwerking met Smaakmakers heeft Bakeplus een podcast opgenomen over de werkwijze van de horeca in de Efteling. De podcast, die bestaat uit twee delen, is te beluisteren op de website van Bakeplus.

Bakeplus komt naar je toe!

Bakeplus komt naar je toe!

Het zijn rare (corona)tijden. Heb je het beursbezoek en het ontdekken van nieuwe ijsnoviteiten dit voorjaar ook zo gemist? Geen nood! Bij Bakeplus draaien we dit jaar de rollen om: onze accountmanager komt naar jouw ijssalon toe en laat jou onze nieuwste ijssmaken van 2021 proeven.

Sinaasappel Kaneelijs met chocolademelk

Sinaasappel Kaneelijs met chocolademelk

Hygge (spreek uit als ‘Huuge’) is overgewaaid uit Denemarken en draait om de kleine dingen die je hart laten zingen. In Nederland herkennen we hygge aan de gezelligheid van vroeg de gordijnen dicht en de kaarsen aan, op de bank met een dekentje en warme chocolademelk.