Everyone Can Bake

Everyone can bake_cover

De veelgeprezen patissier Dominique Ansel deelt in dit boek zijn waterdichte recepten voor taarten, cakes, jam, botercrème en meer ‘bouwstenen’ om te mixen in je eigen creaties. De componenten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt; van bodems tot koekjes en crumbles. Ansel deelt deze recepten voor het eerst.

Het boek is onder meer door The New York Times, Eater en Food & Wine uitgeroepen tot een van de beste kookboeken van het seizoen.

Als chef-kok/eigenaar van bakkerijen in New York, Londen en Los Angeles, en een restaurant in Los Angeles, is Dominique verantwoordelijk geweest voor het maken van enkele van de meest beroemde gebakjes ter wereld, waaronder: de Cronut®, The Cookie Shot, Frozen S’more, Blossoming Hot Chocolate, en nog veel meer. Voordat hij voor zichzelf begon werkte hij bijna acht jaar bij Fauchon, de beroemde Franse patisserie. Hij kwam binnen met 29 andere vakantiewerkers en mocht als enige blijven na het seizoen.

Everyone Can Bake van patissier Dominique Ansel is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book (ISBN 9781501194726).

 

 

Dossiers
Lees ook
Diversiteit is een complex verandervraagstuk voor een bedrijf

Diversiteit is een complex verandervraagstuk voor een bedrijf

Diversiteit en inclusie zijn actuele onderwerpen. Denk aan Black lives matters, #metoo en de zwartepietendiscussie. Ook op de werkvloer. Steeds meer bedrijven vinden diversiteit belangrijk. Maar hoe ga je met dit onderwerp aan de slag? Het boek De Inclusiemarathon, het Managementboek van het jaar 2022, kan hierbij helpen.

Zeventig jaar Nederlandse eetcultuur

Zeventig jaar Nederlandse eetcultuur

Zeventig jaar Nederlandse eetcultuur is een heerlijk boek voor iedereen die van Nederlandse geschiedenis, eten en tijdschriften houdt. Ik val in alle categorieën, maar de eerste twee zijn het belangrijkst.

‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem

‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem

Rolf Mulder komt na 10 jaar met een herziene, uitgebreidere uitgave van zijn boek ‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem. Over de bekende stripfiguur Olivier B. Bommel en de kunst van het leidinggeven. Wie de stijl van Bommel weet toe te passen heeft volgens Mulder de routekaart in handen naar echt leiderschap.