Events van het IJscentrum

Ice this Day 2019

De events van het Ambachtelijk IJscentrum komen steeds dichterbij! Op dinsdag 17 september vindt Ice This Day plaats. En op dinsdag 12 november is het weer tijd voor de Algemene Leden Vergadering.

Ice This Day vindt dit jaar plaats bij Metropole Druten. Deelnemers krijgen alle ins- en outs van de nieuwe hygiënecode die eind dit jaar in werking treed. Daarnaast wordt de interactieve workshop ‘Boost je menukaart’ gegeven, waarin praktische tips worden gedeeld om het maximale uit je menukaart te kunnen halen. Aanmelden kan via www.ijscentrum.nl/itd2019 en meer informatie vind je op de website. Wees er snel bij, want vol = vol.

De Algemene Leden Vergadering is dit jaar op dinsdag 12 november. Voor deze dag staat een bezoek aan de gloednieuwe chocoladefabriek van de Chocolatemakers Rodney en Enver op het programma. Het gedetailleerde programma hiervan wordt na Ice This Day gedeeld.

Lees ook
Hygiënecode ambachtelijke ijsbereiding beschikbaar

Hygiënecode ambachtelijke ijsbereiding beschikbaar

De Hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding is beschikbaar op de website van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum. Deze code is bestemd voor ambachtelijke ijsbereidingsbedrijven en wordt 1 maart 2020 van kracht.

Duurzame Chocolatemakers geven rondleiding aan VAIJ

Duurzame Chocolatemakers geven rondleiding aan VAIJ

Dinsdag 12 november kregen de aanwezige leden van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum na de Algemene Ledenvergadering een lezing van chocolatier en ijsbereider Kees Raat en een rondleiding in de nieuwe fabriek van The Chocolatemakers in Amsterdam.

Nieuws van het Ambachtelijk IJscentrum

Nieuws van het Ambachtelijk IJscentrum

Komende dinsdag 12 november de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum plaats bij Chocolatemakers in Amsterdam.