Events van het IJscentrum

Ice this Day 2019

De events van het Ambachtelijk IJscentrum komen steeds dichterbij! Op dinsdag 17 september vindt Ice This Day plaats. En op dinsdag 12 november is het weer tijd voor de Algemene Leden Vergadering.

Ice This Day vindt dit jaar plaats bij Metropole Druten. Deelnemers krijgen alle ins- en outs van de nieuwe hygiënecode die eind dit jaar in werking treed. Daarnaast wordt de interactieve workshop ‘Boost je menukaart’ gegeven, waarin praktische tips worden gedeeld om het maximale uit je menukaart te kunnen halen. Aanmelden kan via www.ijscentrum.nl/itd2019 en meer informatie vind je op de website. Wees er snel bij, want vol = vol.

De Algemene Leden Vergadering is dit jaar op dinsdag 12 november. Voor deze dag staat een bezoek aan de gloednieuwe chocoladefabriek van de Chocolatemakers Rodney en Enver op het programma. Het gedetailleerde programma hiervan wordt na Ice This Day gedeeld.

Lees ook
Workshops, netwerken en oldtimers tijdens Ice This Day 2019

Workshops, netwerken en oldtimers tijdens Ice This Day 2019

17 september is het weer tijd voor Ice This Day, de jaarlijkse kennisdag van het Ambachtelijk IJscentrum. Op het programma staan leerzame en inspirerende workshops, tijd om te netwerken en de mogelijkheid om een indrukwekkende oldtimer-collectie te bekijken.

IJsVak-Wedstrijden:  het roer gaat om

IJsVak-Wedstrijden: het roer gaat om

Dit jaar vinden de IJsVak-Wedstrijden plaats tijdens Bakkersvak, op dinsdag 12 maart. De wedstrijden vinden in 2019 in afgeslankte vorm plaats. Maar de iets andere opzet dit jaar is een voorbode voor de grootse veranderingen die volgend jaar worden doorgevoerd. “In 2020 gaan we gaan excelleren!”, zegt Jacques Vos van het Ambachtelijk IJscentrum. Omdat...

De Gouden IJsspatel op Bakkersvak

De Gouden IJsspatel op Bakkersvak

Op Bakkersvak 2019 vindt voor het eerst de IJsVak-wedstrijd de Gouden IJsspatel plaats. Dit gebeurt in samenwerking met het Ambachtelijk IJscentrum. Op dinsdag 12 maart gaan ijsbereiders de strijd met elkaar aan. De presentatie is in handen van tv-presentatrice Mascha de Rooij, onder andere bekend van Omroep MAX. De ambachtelijke ijsbereider kon...