Emondt KMI organiseert seminar ‘Het nieuwe verswinkelen’

23 juni 2020
Foto: Emondt KMI

Emondt KMI organiseert op dinsdag 7 juli een bijeenkomst met het thema 'Het nieuwe verswinkelen'. Het seminar is bedoeld voor versondernemers, die inspiratie en informatie zoeken èn informatie willen uitwisselen.

In de Lightboxx in Nijkerk praten twaalf ondernemers uit alle vers branches (brood, vlees, vis, groente en foodspecialiteiten) onder leiding van Hanno Spanninga van FoodResult met elkaar over een aantal ‘out of the boxx’ stellingen. Het doel van het seminar is het delen van kennis en samen te streven naar behoud van de huidige omzetgroei in verswinkels. Ook het delen van ideeën over het verhogen van rendement, de gemiddelde besteding en inspelen op de huidige trends behoren tot de doelstelling van de bijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomst komen voorbeelden en kennis voorbij. Vanuit de dagelijkse praktijk van de ondernemers èn vanuit Emondt KMI als leverancier en productiebedrijf van op maat gemaakte gekoelde winkelinrichting. Met een visie op het verswinkelen van morgen wil Emondt KMI ondernemers helpen hun toekomstige strategie te bepalen en laten zien dat ze niet alleen een leverancier zijn, maar ook een kennispartner.

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar y.roerink@emondt.nl en we sturen u na afloop de feedback van de meeting.

Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?