Nieuws

Eerste ronde Gouden IJsspatel

De eerste ronde voor de strijd om de Gouden IJsspatel vond plaats op 14 en 15 december. Op 14 december draaiden de 54 deelnemers hun bosbessensorbetijs af op de Vakschool in Wageningen. De jury keurde het ijs de dag erna en maakte de twintig beste ijsmakers bekend. Zij gaan door naar de tweede ronde op de Horecava.

De twintig ijsmakers die door gaan naar de Horecava zijn:

  • Annelies Wichink, IJssalon Tiesimo
  • Auke Jager, IJsmakerij Schep
  • Claudio Tabbers, Claudio’s IJssalon BV
  • Frank Ceelen, Huupkens IJs & Koffie
  • Jan Nagelkerke, IJssalon Maddy’s
  • Jeroen Pohlman, Wijs Ambachtelijk IJs
  • Joop Snip, Scoop
  • Joost Coolegem, IJssalon Matteo Oisterwijk
  • Jurgen de Vries, De Zoete Inval
  • Leon Kees, IJssalon Kees
  • Lorénz de Groot, Lorenzo IJssalon
  • Marielle Meulendijks, ‘t IJshofje
  • Paul Wilderink, De IJssalon Paul Wilderink
  • Peter Brouwers, Fressini IJs
  • Piet Tamminga, Tamminga Puur Genieten
  • Rick Borger, Intermezzo
  • Robin Alting, De IJssalon
  • Ron Holland, IJscafe Holland
  • Stefan De Vroede, De Cremerie
  • Tom Mandemakers, Clevers IJs BV

Al deze ijsmakers draaien op donderdag 11 januari 2018 tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam opnieuw hun beste bosbessensorbetijs voor de jury. Op deze dag wordt de uitslag nog niet bekend gemaakt. Dat gebeurt tijdens het IJsVak-Event op dinsdag 6 februari 2018.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *