Eerste inschrijvingen IJsVak-wedstrijden binnen

De inschrijfperiode voor de IJsVak-wedstrijden zijn inmiddels geopend. Deelnemers kunnen zich tot 15 januari 2016 inschrijven via de website Ijsvak-wedstrijden. “De eerste inschrijvingen waren al direct na de openstelling binnen”, vertelt de organisatie. De IJssmaak van 2016 is ‘Malaga’.

  • Gouden IJsspatel

Op donderdag 28 januari zullen deelnemers weer strijden om de Gouden IJsspatel in het IJscentrum in Wageningen. “Op vrijdag 29 januari is de jurybeoordeling”, stelt de organisatie. Ook zal de Gouden IJscreatie tijdens de eerste beursdag van IJsVak-Beurs 2016 weer plaatsvinden, op 2 februari.

  • Briefing

De briefing van de wedstrijden vindt op dinsdag 1 december plaats, stelt de organisatie. “Hier kunnen deelnemers alles te horen krijgen over alle in’s en out’s van de wedstrijddeelname. Net als voorgaande jaren zal er aansluitend weer een proeverij worden georganiseerd, zodat deelnemers allerlei verschillen in het Malaga-ijs kunnen ervaren.”

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Genomineerden IJssalon van het Jaar 2023

Genomineerden IJssalon van het Jaar 2023

Zes ijssalons maken kans op de titel IJssalon van het Jaar 2023. Zij krijgen tussen nu en eind mei bezoek van verschillende professionals. Half juni maakt Vereniging Ambachtelijk IJscentrum bekend welke ijssalon wint.

Peren demi-ijs wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2024

Peren demi-ijs wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2024

De ijssmaak voor de volgende editie van de Gouden Spatel is bekend. Wedstrijdvoorzitter Theo Clevers maakte tijdens het IJsVak Gala op 6 maart bekend dat de deelnemers in 2024 aan de slag moeten met peren demi-ijs.

Hilde van Maanen van PATRIJS | Patisserie en IJs wint De Gouden IJscreatie 2023

Hilde van Maanen van PATRIJS | Patisserie en IJs wint De Gouden IJscreatie 2023

Gisteren vond de strijd om de Gouden IJscreatie plaats. Hilde van Maanen van PATRIJS | Patisserie en IJs in Harderwijk won deze wedstrijd met haar Mille-Tuille. Het was de eerste keer dat Hilde meedeed aan deze wedstrijd. “Om dan ook als eerste te eindigen, was echt zo niet verwacht.”