IJssalon

Eerste IJs en Spijs-avond van IJssalon Florence

IJssalon Florence uit Nederweert organiseerde afgelopen weekend samen met restaurant Diverso een IJs & Spijs. De honderd gasten kregen een menu voorgeschoteld dat bestond uit zeven gangen. Elke gang was voorzien van een ijs-element.

Menu IJs en Spijs-avond

Op het menu stonden onder andere carpaccio van ossenhaas met ijsparels van truffelmayonaise, tartaar tonijn met piccalilly sorbet, groene salade met geitenkaas ijs en spek, gebakken scampi met sorbet van watermeloen, en Biefstuk van de black agnus met parmezaansekaas/olijfolie ijs.

Het menu werd afgesloten met de Coupe Florence. Dit jaar won Stef Janssen met deze coupe de Gouden IJscreatie tijdens de IJsVak-wedstrijden.

IJssalon Florence

Marjo en Marcel Janssen zijn de eigenaren van IJssalon Florence. Dit jaar wonnen zij voor de vierde keer de titel Beste IJssalon van het jaar. Eerder gebeurde dat in 2002, 2011 en 2013. Ook bezetten ze al vier keer de tweede plaats, in 2003, 2008, 2012 en 2015. Zoon Stef won dit jaar niet alleen de Gouden IJscreatie. Ook was hij de Beste Nieuwkomer op de IJsVak-Wedstrijden.

Vakblad IJs! bezocht Salon Florence na het winnen van de titel IJssalon van het jaar. Het verslag van dit bezoek staat in Vakblad IJs!, editie 42. Nog geen abonnee? Sluit dan hier een abonnement af of bestel twee gratis proefnummers.

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *