Eerste editie Horeca Vakbeurs Hardenberg in januari 2024

1 maart 2023 Charlotte Kwakkelstein

In 2024 lanceert Easyfairs de eerste editie van de nieuwe Horeca Vakbeurs. Die vindt plaats op 29, 30 en 21 januari in Evenementenhal Hardenberg.

In het vooronderzoek van Easyfairs kwam een positieve reactie op het organiseren van een nieuwe horecavakbeurs. omgeving van Hardenberg telt veel horecazaken die voor uitdagingen staan, zoals moeite met het vinden van goed personeel en stijgende inkoopprijzen. De zaak moet blijven draaien en dat gaat voor het bezoeken van vakbeurzen verder weg in het land. “Leveranciers merken ook dat zij ondernemers uit het oosten maar weinig spreken op andere beurzen en zien in het oosten dan ook nog veel potentie. Ook voor hen is Horeca Vakbeurs dus een mooie toevoeging”, vertelt Wieke Oostenenk, adviseur bij Horeca Vakbeurs.

Totaalbeleving voor de branche

De focus van de vakbeurs ligt op het midden- en hoge segment van de horeca. De beurs staat voor een breed aanbod, variërend van food en drinks tot techniek en dienstverlening. “Bedrijven die hun vernieuwende producten willen presenteren worden van harte uitgenodigd contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken”, aldus Ruth Zweers, adviseur bij Horeca Vakbeurs.

Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?