Eerste Dunkin’ Donuts en Baskin Robbins multistore

In Tilburg opent op 22 augustus de eerste Dunkin’ Donuts en Baskin Robbins multistore. Beide merken vallen onder dezelfde moedermaatschappij Dunkin’ International Brands. De opening wordt gevierd met onder andere een jaar gratis donuts en een jaar gratis ijs voor de eerste bezoekers.

Dunkin’ Donuts en Baskin Robbins multistore

De multistore wordt de tweede vestiging van Dunkin’ Donuts in het zuiden. Eerder dit jaar opende de eerste vestiging in Eindhoven. Baskin-Robbins opende onlangs het eerste Nederlandse filiaal in Utrecht. “Ik ben enorm blij om te vermelden dat de volgende stap gezet wordt in het succesvol uitrollen van beide merken. Wij zijn trots op het feit dat deze store een 360 graden concept zal aanbieden”, aldus master franchise nemer van beide merken in Nederland, Nabil Besali.

Met de opening heeft Nederland de wereldwijde primeur van het eerste totaal concept van beide merken te openen. Het 360 graden-concept betekent dat klanten ook kunnen ontbijten en gelunchen in de vestiging. Op de kaart komen onder andere pancakes, yoghurt, croissants, bagels, panini’s en smoothies te staan. De bekende donuts, ijs en andere producten zijn natuurlijk ook verkrijgbaar. Met ruim 60 zitplaatsen binnen en 80 zitplaatsen op het terras is dit ook de eerste vestiging waar klanten aan tafel kunnenn worden bediend.

Opening

Dunkin’ Donuts opent om op 22 augustus 07.00 uur de deuren. De eerste 100 klanten winnen een jaar gratis donuts. Baskin-Robbins gaat op diezelfde dag om 12.00 uur open. Hier winnen de eerste 50 klanten een jaar gratis ijs, de 50e tot 100e klant winnen 31 dagen gratis ijs en elke 31e klant wint een heerlijk ontbijt voor vier personen.

Dunkin’ Donuts

Dunkin’ Donuts werd opgericht in 1950 en is uitgegroeid tot een bekend coffee and baked goods merk. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en nu dus ook in Nederland.

Baskin-Robbins

Baskin-Robbins is ‘s werelds grootste ijsketen. De ijsketen heeft een breed assortiment aan ruim 1300 smaken die in meer dan 7900 winkels in 53 landen over de hele wereld worden verkocht. Bekende smaken zijn onder andere Pralines ’n Cream, Jamoca® Almond Fudge en Very Berry Strawberry.