Edwin Wentink nieuwe directeur Bakeplus

De Raad van Commissarissen van Bakeplus heeft Edwin B. W. Wentink benoemd tot nieuwe Algemeen Directeur van Bakeplus.

Wentink (1973) start zijn nieuwe uitdaging op 1 september. Hiermee volgt hij Rob Sars op, die eerder dit jaar aangaf te vertrekken. Naast algemeen directeur is hij tevens benoemd tot voorzitter van de directie van Bakeplus Holding BV.

Edwin Wentink heeft een internationale marketing en sales achtergrond en heeft carrière gemaakt binnen toonaangevende bedrijven in de voedingsindustrie als Sara Lee/ Douwe Egberts en CSM. Hij was laatstelijk verantwoordelijk voor de wereldwijde commerciële activiteiten van CSM.

Hij gaat samen met Commercieel Directeur Toon Merks en Financieel Directeur René Steuns leiding geven aan de verdere ontwikkeling van Bakeplus Holding.

Lees ook
Bakeplus presenteert podcast over horeca in de Efteling

Bakeplus presenteert podcast over horeca in de Efteling

In samenwerking met Smaakmakers heeft Bakeplus een podcast opgenomen over de werkwijze van de horeca in de Efteling. De podcast, die bestaat uit twee delen, is te beluisteren op de website van Bakeplus.

Bakeplus komt naar je toe!

Bakeplus komt naar je toe!

Het zijn rare (corona)tijden. Heb je het beursbezoek en het ontdekken van nieuwe ijsnoviteiten dit voorjaar ook zo gemist? Geen nood! Bij Bakeplus draaien we dit jaar de rollen om: onze accountmanager komt naar jouw ijssalon toe en laat jou onze nieuwste ijssmaken van 2021 proeven.

Sinaasappel Kaneelijs met chocolademelk

Sinaasappel Kaneelijs met chocolademelk

Hygge (spreek uit als ‘Huuge’) is overgewaaid uit Denemarken en draait om de kleine dingen die je hart laten zingen. In Nederland herkennen we hygge aan de gezelligheid van vroeg de gordijnen dicht en de kaarsen aan, op de bank met een dekentje en warme chocolademelk.