Nieuws

Emondt neemt KMI Apeldoorn over

KMI Apeldoorn

Koelmeubelindustrie Apeldoorn (KMI) gaat een doorstart maken. De firma Emondt uit Enschede neemt het bedrijf over. Beide bedrijven leveren complete interieurconcepten voor de versbranche. Curator Sander Drijber bereikte 18 januari overeenstemming met Emondt.

Drijber: “Reeds in opdracht gegeven projecten worden zonder extra kosten uitgevoerd en opgeleverd conform de gemaakte afspraken. Emondt streeft ernaar het merendeel van alle medewerkers opnieuw een baan te bieden. De naam KMI blijft bestaan en het bedrijf blijft in Apeldoorn. Onderdeel van de deal is het aankopen van de bedrijfsgebouwen.”

KMI Apeldoorn is een specialist in gekoelde winkelinrichting binnen de versbranche. Het bedrijf ontwerpt en produceert alle interieurconcepten in eigen beheer. KMI zet al jaren complete toonaangevende en innovatieve interieurconcepten neer in heel Nederland.

Emondt Enschede bestaat uit Emondt Koeltechniek, Emondt Multiclima en Emondt Winkelinterieurconcepten. Edmondt Koeltechniek is het kenniscentrum voor koeltechnische vraagstukken en leverancier van maatwerk installaties met specifieke koeltechnische oplossingen. Emondt Multiclima engineert en monteert comfort klimaat oplossingen. En Emondt Winkelinterieurconcepten ontwerpt en levert aan de gehele bakkersbranche vernieuwende foodconcepten.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *