Duurzame Chocolatemakers geven rondleiding aan VAIJ

Chocolatemakers_foto: chocolate makers

Foto: The Chocolatemakers

Dinsdag 12 november kregen de aanwezige leden van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum na de Algemene Ledenvergadering een lezing van chocolatier en ijsbereider Kees Raat en een rondleiding in de nieuwe fabriek van The Chocolatemakers in Amsterdam.

Heb je dit bezoek gemist of wil je meer weten over wat ze daar precies doen en hoe? Lees dan het artikel 'Duurzaam op alle fronten' van Naomi Heidinga online of in Bakkers in bedrijf 6-2019

Nog geen abonnee van Bakkers in bedrijf? Sluit nu een voordelig introductieabonnement af voor maar €39,99 ex BTW voor het eerste jaar. Abonneer nu!

Lees ook
Jo’s IJssalon is in trek bij bourgondische levensgenieter

Jo’s IJssalon is in trek bij bourgondische levensgenieter

Bij veel familiebedrijven is een opvolger vinden een probleem. Zo niet bij Jo’s IJssalon in Reuver. Na jarenlang samen met zijn vader Johan de ijssalon te hebben gerund, nam Dennis Lemmen op 1 januari 2020 de zaak over. De passie voor ijs heeft hij van zijn vader geërfd, zo leert een bezoek aan de Limburgse ijsmaker.

‘IJs blijkt crisisbestendig’

‘IJs blijkt crisisbestendig’

Sturen op cijfers. Voor Gijs van Dijk van ’t IJshuys in Heusden is het als ondernemer dagelijkse kost. Deze kersverse voorzitter van de Verenigde Ondernemers Club (VOC) van Vereniging Ambachtelijk IJscentrum (VAIJ) wil dit ijsseizoen meer marge behalen met zijn coupes. Daarnaast gaat hij ambachtelijk softijs verkopen, in navolging van collega’s uit...

IJssalons halen meer dan 12.000 euro op voor Giro555

IJssalons halen meer dan 12.000 euro op voor Giro555

De ijsjesactie voor Giro555 van het Ambachtelijk IJscentrum was een succes. De ijssalons haalden meer dan 12.000 euro op met de verkoop van het speciale Oekraïense appeltaart ijsje Yabluchnyk.