Nieuws
Dobla

Tijdens de Horecava 2018 presenteert Dobla de Fast Chocolate Experience in de Foodhal. Hier kunnen bezoekers chocolade frietjes, shakes en donuts als fastfood-meal halen op een dienblad. Ook vindt hier op donderdag 11 januari The Dobla Pastry Battle plaats. Acht bekende chef-koks en patissiers uit het hele land gaan de strijd aan in de lekkerste wedstrijd van het land.

Donut Topper, de Chic Shake en de Chocolate Fries

Waarom moeten frietjes altijd gefrituurd worden? En hoe maak je dé rage uit de Verenigde Staten, de uitbundige maar calorierijke freakshake, net zo lekker maar iets minder overdadig en net even wat chiquer? Op die vragen geeft Dobla tijdens Horecava 2018 (8-11 januari) in de Rai in Amsterdam het antwoord met onder andere de Donut Topper, de Chic Shake en de Chocolate Fries. Voor de ontwikkeling van dit concept heeft Dobla de kennis, ervaring en ideeën van chefs, klanten, consumenten, partners en eigen Pastry Chefs samengebracht.

Met het thema ‘Reinventing the Classics’ inspireert Dobla ondernemers in de FoodService om met chocolade nieuwe en verrassende producten te creëren. In de Fast Chocolate Experience presenteert Dobla ook hun Coffee Concept en IJsconcept: een assortiment decoraties en toppings dat van elk kopje koffie en ieder ijsje snel en gemakkelijk een Instagrammable verwenmoment maakt. Om de ondernemer dit te laten ervaren staat de Fast Chocolate Experience in het teken van zelf zien en proeven.

The Dobla Pastry Battle

Dobla sluit de Horecava dit jaar af met The Dobla Pastry Battle. Dit gebeurt in samenwerking met het Gastronomisch Gilde. Acht teams, bestaande uit een leermeester of leraar en een leerling, strijden in drie rondes om de titel ‘The Dobla Pastry Battle Champion Edition NL 2018’. De competitie vindt plaats in de wedstrijdkeukens van het Gastronomisch Gilde op Horecava (in hal 7, naast Dobla’s Fast Chocolate Experience) en kan gevolgd worden door het aanwezige publiek en via een livestream op Facebook

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *