Diploma-uitreiking van het IJscentrum

diploma-uitreiking-alle-cursisten-Medium-300x200

Foto: Diploma-uitreiking 2018

Bij het IJscentrum zijn de laatste examens afgerond en maken de examenkandidaten zich op voor de diploma-uitreiking. Deze vindt maandag 17 juni plaats op het plaza van de Vakschool in Wageningen.

Naast de geslaagde kandidaten zijn het bestuur van het Ambachtelijk IJscentrum, de leden van de examencommissie, de docenten en afgevaardigden van de SVH uitgenodigd voor dit feestelijke moment. 

Het Gilde van meesterijsbereiders, stelt ieder jaar een prijs beschikbaar voor de best geslaagde kandidaat. Tijdens de diploma-uitreiking zal de winnaar bekend gemaakt worden en mag hij/zij de prijs in ontvangst komen nemen.

Het programma is als volgt:

15:30 uur             Ontvangst in de Plaza van Vakschool Wageningen
16:00 uur             Opening/welkom 
16:10 uur             Sprekers
16:40 uur             Uitreiking en ondertekening van de diploma’s en certificaten
17:15 uur             Bekendmaking best geslaagde IJsbereider 2018-2019
17:30 uur             Afsluiting van het officiële gedeelte
17:30 uur             Uitloop –felicitatieborrel met een hapje en drankje.
18:00 uur             Afsluiting

Dossiers
Lees ook
Meester Patissier Hidde de Brabander versterkt team IJscentrum

Meester Patissier Hidde de Brabander versterkt team IJscentrum

Met de verhuizing van het IJscentrum naar de Food Innovation Academy in Vlaardingen hoopt het opleidingsinstituut voor de ambachtelijke ijssector een verdiepingsslag te maken met zuivel, horeca, chocolade en patisserie. Dit wordt onder andere waargemaakt met de komst van Meester Patissier Hidde de Brabander naar het IJscentrum.

IJscentrum vindt nieuw onderdak bij Food Innovation Academy

IJscentrum vindt nieuw onderdak bij Food Innovation Academy

Het IJscentrum heeft een nieuw onderdak gevonden bij de Food Innovation Academy (FIA). Op korte termijn verruilt het IJscentrum, samen met manager Jacques Vos, Wageningen voor het nieuwe pand van FIA in Vlaardingen. IJsbereiders kunnen er vanaf september terecht voor cursussen en examens.

Feestelijke diploma-uitreiking IJscentrum

Feestelijke diploma-uitreiking IJscentrum

Maandag 17 juni vond de feestelijke diploma uitreiking plaats in het IJscentrum in de Vakschool in Wageningen. De 75 geslaagde cursisten ontvingen uit handen van SVH Meesterijsbereider Bert Waninge hun diploma of certificaat. Daarnaast kregen ook nog tien geslaagden voor de cursus Gespecialiseerd IJsbereider Vaktechniek en acht geslaagden voor Gespecialiseerd...