Diploma-uitreiking kersverse ijsbereiders

diploma-uitreiking 2013

WAGENINGEN – Ruim honderd kersverse kandidaten die de cursus ‘IJsbereider’ van het IJscentrum hebben gevolgd, hopen maandag 20 juni hun diploma in ontvangst te mogen nemen. Volgens manager Jacques Vos slaagt gemiddeld 90 procent van de cursisten voor het examen. Met negen klassen  à 12 cursisten is het aantal nieuwe ijsbereiders ‘stabiel’, aldus de manager. De diploma-uitreiking begint om 16.30 uur en vindt plaats in Hotel De Nieuwe Wereld bij het IJscentrum in Wageningen. Sprekers zijn onder meer Jacques Vos, Ron Hansen (cursuscoördinator IJscentrum) en Bert Waninge (Meesterijsbereider).

Lees ook
IJscentrum in Vlaardingen officieel geopend

IJscentrum in Vlaardingen officieel geopend

Met het officieel doorknippen van een lintje opende ‘mister IJscentrum’ Jacques Vos het nieuwe onderkomen van het IJscentrum in de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Het evenement was speciaal opgezet om de branche kennis te laten maken met de nieuwe locatie. Want het IJscentrum zoekt nog partners.

Hoe snel smelt ijs?

Hoe snel smelt ijs?

Het smelten van ijs is een belangrijk item, zeker tijdens warme zomers zoals afgelopen maanden. De afsmeltsnelheid heeft direct verband met het mondgevoel dat ontstaat bij het eten van ijs en de smaakbeleving die je daarbij ervaart. Als daar iets mis mee is, dan ervaart de consument dat ook en baseert daarop zijn oordeel. Een goede reden om het smeltgedrag...

Tien tips voor je Facebookpagina

Tien tips voor je Facebookpagina

Een bedrijfspagina op Facebook is een handige tool voor een ondernemer. Iedere Facebookgebruiker kan fan worden van deze pagina. Zodra zij op de ‘vind-ik-leuk-knop’ klikken, ontvangen zij updates van jouw bedrijf op hun tijdlijn. Doe je het goed, dan verbeter je je bereik, zichtbaarheid en naamsbekendheid én bouw je een band op met je volgers. Hier...