Derde editie Bakkersvak Journaal online

18 januari 2018

Bakkersvak en Bakkers in bedrijf brengen samen het Bakkersvak Journaal uit met alle nieuwtjes rondom Bakkersvak 2018. De derde editie staat online. In deze editie: het pensioenfonds, Dawn, Vipam, chocolade tempereren met Callebaut en ijsbereider Leon Kees is blij met de uitbreiding van de beurs.

Dawn Foods laat bakkers dit jaar meereizen naar Amerika, op zoek naar de lekkerste en origineelste recepten voor typische Amerikaanse lekkernijen. Denk aan muffins, cheesecake, carrot cake en brownies. Naast de beste standaardrecepten uit Amerika wil het bedrijf klanten inspireren met luxe cakes. Het bedrijf laat tijdens Bakkersvak zien hoe bakkers hun klassieke cake een trendy twist kunnen geven.

Nieuwe webshop Vipam

Bakkersvak is een belangrijke beurs voor Vipam, groothandel in grondstoffen en decoratiematerialen voor banketbakker, patissier, chocolatier en ijsmaker. Op de stand van Vipam kunnen bezoekers zich laten inspireren; van het proeven van nieuwe smaken tot het opdoen van ideeën. Ook presenteert het bedrijf de nieuwe website met webshop waar makkelijk bestellingen kunnen worden geplaatst.

Bedrijfstakpensioenfonds

“Bij onze stand kunnen mensen terecht voor pensioengerelateerde vragen”, zegt Leo van Beekum, voorzitter van het pensioenfonds. “Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met het bestuur van het pensioenfonds.” Dat bestaat uit negen leden, vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers. Het ene jaar leveren de vertegenwoordigers van de werkgevers de voorzitter, het andere jaar is een vertegenwoordiger van de werknemers voorzitter.

IJs van ‘Bakker Kees’

Leon Kees deelt in zijn column de ontstaansgeschiedenis van ijs van bekker Kees, hoe hij zijn klanten hoopte mee te nemen in een naamsverandering maar nu toch blij is met zijn naam.

De komende maanden volgen nog twee edities van het Bakkersvak Journaal. Presenteert u nieuwe producten of methoden op Bakkersvak 2018? Laat dit weten aan de bezoekers in het Bakkersvak Journaal.

Wilt u hier meer over weten of heeft u vragen over het digitale magazine? Neem dan contact op met de redactie door te mailen naarinfo@bakkersinbedrijf.nl 

Lees hier de eerste twee edities van het magazine.

Altijd op de hoogte blijven?