Demonstratie met Créateurs de Desserts

Createur de desserts

Op dinsdag 22 oktober geeft VABA St-Aubertuscentrum een exclusieve demonstratie met Créateurs de Desserts in het Belgische Brugge.

Sammy Bossu, Niek Bossaert en Tanguy Coelis zullen die dag verschillende demo’s laten zien in Bakkerijschool Ter Groene Poorte, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge. De demonstratie ‘Toegankelijk en rationeel gebak’ wordt afgesloten met een Meet & Greet in Bistro Ter Groene Poorte.

Createur de desserts

Créateurs de desserts is een vakvereniging van zelfstandige, gemotiveerde ambachtslui die hun beroep op een originele, creatieve  manier willen promoten. Ze willen de kennis, technieken en toepassingen verspreiden, uitwisselen en ter beschikking stellen van iedereen die hetzelfde nastreeft: gedrevenheid en creativiteit. Hun grootste doel is grootste doel het promoten van het beroep van ambachtelijke brood- en banketbakker. De groepering heeft veertien leden, onder wie ook Robèrt van Beckhoven.

Voor meer informatie over de demonstratie in Brugge kan contact worden opgenomen met Hans D’heer, 050 40 30 20 - 0499 33 93 33 - hans.dheer@tergroenepoorte.be

Createur de desserts

Dossiers
Meer over
Lees ook
Vader en dochter winnen Dobla Pastry Battle 2020

Vader en dochter winnen Dobla Pastry Battle 2020

Vader en dochter Klaassens van Restaurant Pure C** wonnen op de laatste dag van de Horecava de Dobla Pastry Battle 2020. Zij lieten vijf andere teams achter zich in deze patisseriewedstrijd voor banket- en chocoladeprofessionals.

Open House PreGel Benelux

Open House PreGel Benelux

Op maandag 10 februari organiseert PreGel Benelux haar jaarlijks terugkerende Open House. PreGel is een Italiaans familiebedrijf dat vandaag de dag uitgegroeid is tot wereldleider op het gebied van ingrediënten voor ijs en patisserie. Verspreid over de hele wereld heeft het bedrijf meer dan 20 filialen en 25 International Training Centers.

Copy Pastry - Jurgen Koens

Copy Pastry - Jurgen Koens

“Dit boek is een allemansvriend: de hobbykok of -bakker kan zijn niveau opkrikken en de vakman kan zich laten inspireren”, aldus Jurgen Koen in het voorwoord van Copy Pastry. Met dit boek wil hij laten zien dat je met de basics onder de knie, de meest uiteenlopende en verrassende combinaties kunt maken. Dan kun je gaan kopiëren. Niet letterlijk natuurlijk,...