Dekom presenteert digitale zomercatalogus

Dekom zomercatalogus 2020

De nieuwe zomercatalogus van Dekom is verschenen. Bakkers kunnen deze downloaden op de website van de decoratiespecialist. Dekom is leverancier van decoraties voor bakkerijen, horeca en industrie. 

De coronaperiode bezorgt ondernemers veel gevoelens van onzekerheid. Gelukkig is er een groot aantal bedrijven dat creatief omgaat met de situatie. Dat resulteert in lange wachtrijen voor de winkels, ook bij de bakker. Dekom wil ook zijn creatieve steentje bijdragen en heeft op de website een digitale zomercatalogus geplaatst.

In de nieuwe catalogus vinden klanten in de maanden mei en juni extra aanbiedingen, voor tal van versierselen van chocolade, marsepein en suikerwerk. 

Lees ook
Machines, chocola en ijsbolletjes op Bakkersvak

Machines, chocola en ijsbolletjes op Bakkersvak

Het is alweer de laatste dag van Bakkersvak! Bezoekers kunnen weer veel inspiratie op doen op deze beurs. De vele exposanten, demonstraties, wedstrijden en de presentaties in het praktijklokaal, er is voldoende te beleven. Wij maakten een rondje over de beurs en zagen onder andere ijsbolletjes, chocola, voetballen en machines.

'A lot of sprinkles': suikerstrooisels voor ijs

'A lot of sprinkles': suikerstrooisels voor ijs

Sinds begin 2015 is er een nieuwe producent op de markt van de ijs- en taartdecoratie actief: A lot of Sprinkles. Dit in Duiven gevestigde bedrijf produceert, kleurt en coat allerlei soorten suikerstrooisels, zoals het bekende musketzaad, maar ook suikerhagelslag, parelsuiker, suikerparels, diverse zeefsoorten suiker en suikervormen. Diverse daarvan...