Culy selecteert de beste ijssalons van Rotterdam

30 juni 2020

De zomer is begonnen en daar hoort een lekker ijsje bij. En dat haal je natuurlijk bij een goede ijssalon. Culy zet daarom de beste ijssalons van Rotterdam op een rijtje. Het platform gaat ook voor andere steden de beste ijssalons op een rijtje zetten. 

De beste vijf IJssalons van Rotterdam zijn volgens Culy:

1. De IJssalon

Met drie Rotterdamse vestigingen, één in Barendrecht en één in Rockanje draait De IJssalon van ijsbereider Robin Alting als een dolle. Naast klassiekers zoals vanille, aardbei en chocolade vind je hier onder meer de smaken snickers, bastognekoek, oma’s appeltaart, passievrucht, bitterkoekjes, cherry mania, almond crunch, advocaat, caipirinha, walnoot en pink grapefruit.

2. IJssalon Doppio

IJssalon Doppio opende in 2005 de deuren in Crooswijk. Inmiddels is er een tweede locatie: de nieuwe hoofdvestiging zit in Kralingen.

3. IJssalon Koen

Hele goede espresso en ijs zoals dat in Italië wordt gemaakt: dat is ijssalon Koen, laat Culy weten. En de smaken? Net even wat anders: salmiak drop en witte chocolade, of bijvoorbeeld limoen basilicum en kers.

4. De IJsmaker

IJs eten bij de IJsmaker is een beleving aldus Culy. En de site geeft er gelijk een waarschuwing bij: met de 30 smaken waaruit je dagelijks kunt kiezen (zoals spekkoek, bastogne of bitterkoekjes) wordt het nog lastig om een keuze te maken.

5. De IJsboutique

Sammy & Pebbles (de Frietboutique) haalden het ijs van Luciano in Wassenaar eerst naar Amsterdam en toen naar Rotterdam.

Kijk voor alle adressen en de tips voor de beste smaken van de genoemde ijssalons op deze pagina van Culy.

Eerder zette Culy ook al de beste ijssalons van Amsterdam in een top vijf.

Altijd op de hoogte blijven?