CoolBest ligt nu ook in het ijsschap

Coolbest IJs

Het merk CoolBest is bekend van de gekoelde fruitsappen en is nu ook in het ijsschap terug te vinden. Het assortiment wordt namelijk uitgebreid met CoolBest IJs.

De twee smaken Strawberry Hill en Mango Dream zijn nu ook verkrijgbaar als ijsje. Dit is het eerste ijsproduct dat het merk op de markt brengt en daarmee stapt CoolBest in een compleet nieuwe categorie. Het merk werkte hiervoor samen met Smart Ice en FrioFood.

De CoolBest-sappen vormen de basis van het ijs, en met 'een speciale technologie' wordt het ijs zachter gemaakt. Het ijs bestaat volgens de makers uit fruit en er zijn geen suikers aan toegevoegd. Het product ligt bij verschillende supermarkten in het ijsschap.

 

Meer over
Lees ook
‘Experimenteer eens met eigen wafels of koekjes’

‘Experimenteer eens met eigen wafels of koekjes’

Meester Patissier Hidde de Brabander werkt bij het IJscentrum en doet niets liever dan verschillende disciplines combineren. Niet gek dus dat hij de ‘transportmiddelen’ van ijs eens onder de loep neemt. “Netto gezien is het namelijk zo’n 10 tot soms wel 50 procent van je hapje. Experimenteer daarom eens en maak daarmee je ijsje exclusiever, bijzonderder...

Cursus vegan ijs bij IJscentrum

Cursus vegan ijs bij IJscentrum

Plantaardig eten raakt steeds meer in trek. Daar wil je als ijsbereider natuurlijk graag op inspelen. Docent Bas van Haaren beantwoordt al je vragen over dit onderwerp tijdens de dagcursus Vegan IJs op het IJscentrum in Vlaardingen.

Ananas Kurkuma ijs

Ananas Kurkuma ijs

Een puur recept, met een frisse bite van ananas en een lekkere dosis kurkuma. Maak als ambachtelijke ijsbereider gebruik van pure smaken. IJs met kruiden en specerijen brengen verrassende sensaties, je weet niet wat je proeft! Kurkuma is een van de trendy kruiden van onze smaakmaker John en kon dus niet ontbreken in onze receptenreeks.