De feestdagen zitten er weer op. Maar patissiers en chocolatiers richten zich alweer op de volgende feestdag, Pasen. Daarom organiseert de Chocolate Academy Belgium op dinsdag 26 januari een gratis live webinar voor professionals over paascreaties.

Chef Christa Muyldermans deelt tijdens dit webinar haar chocolade- en patisseriecreaties in de vijf kleuren van chocolade, afgewerkt met de Mona Lisa paasdecoraties. Het webinar bestaat uit twee delen. Van 10.00-11.00 uur focust Christa zich op chocolade paascreaties. 's Middags, van 15.00-16.00 uur gaat ze in op patisserie paascreaties.

Christa is sinds 2019 een van de chefs van het Callebaut Chocolate Academy Centre in Wieze. Ze won in 2011 de Georges Boute trofee 2011. Ze werkte bij enkele toonaangevende zaken in Hongkong en runt nu samen met partner Marijn Coertjens een succesvolle patisserie-chocolaterie in Gent.

Het webinar wordt gegeven in het Nederlands. Inschrijven kan via deze link.

Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?