Chocolate Academy geeft webinar Paasinspiratie met Jurgen Koens en Christa Muyldermans

Webinar Paasinspiratie 2

Beeld: Chocolate Academy

Op 18 januari is de gratis webinar Paasinspiratie van Chocolate Academy bij te wonen. Tijdens de webinar geven Chocolate Ambassador Jurgen Koens en Chocolate Academy chef Christa Muyldermans inspiratie voor de Paasdagen, met een variatie van patisserie en chocoladecreaties.

Christa Muyldermans is Senior Callebaut chef sinds 2019. Ze werkte onder andere als Pastry Chef in de Franse patisseriezaak Petite Amanda en in Peninsula Hotel en was Production Manager bij Chocolaterie Sweet La Vie Chocolates.

Jurgen Koens is gediplomeerd kok, chocolatier en patissier. Hij werkte als chef patissier in verschillende sterrenrestaurants. Ook is hij eigenaar en chef van een consultingbedrijf 4Pastry en twee patisserie/chocolateriezaken in Eindhoven.

Inschrijven voor de webinar kan via deze link.

Dossiers
Lees ook
Eerste editie Sigep China in april 2023

Eerste editie Sigep China in april 2023

De Italiaanse ijsbeurs Sigep breidt uit naar China. Dat maakte de organisatie vandaag bekend in een persconferentie tijdens de beurs in Rimini. Sigep China vindt voor het eerst plaats van 19 tot 21 april 2023 in Shenzhen.

Sigep is terug van weggeweest

Sigep is terug van weggeweest

Na twee jaar afwezigheid is de bekende vakbeurs Sigep terug van weggeweest. Eindelijk kon de ijs-, bakkers-, patisserie-, chocolade- en koffiebranche elkaar eindelijk weer ontmoeten van 12 tot en met 16 maart in Rimini.

Beko Groothandel neemt Belgische groothandel D’Haeze over

Beko Groothandel neemt Belgische groothandel D’Haeze over

Beko Groothandel breidt uit. De groothandel nam per 9 maart 2022 D’Haeze over. De overname van deze Belgische groothandel in bakkerijgrondstoffen past in de ambitie van Beko Groothandel om internationaal te groeien.