Chocolate Academy geeft webinar Paasinspiratie met Jurgen Koens en Christa Muyldermans
Beeld: Chocolate Academy
Op 18 januari is de gratis webinar Paasinspiratie van Chocolate Academy bij te wonen. Tijdens de webinar geven Chocolate Ambassador Jurgen Koens en Chocolate Academy chef Christa Muyldermans inspiratie voor de Paasdagen, met een variatie van patisserie en chocoladecreaties.
Christa Muyldermans is Senior Callebaut chef sinds 2019. Ze werkte onder andere als Pastry Chef in de Franse patisseriezaak Petite Amanda en in Peninsula Hotel en was Production Manager bij Chocolaterie Sweet La Vie Chocolates.
Jurgen Koens is gediplomeerd kok, chocolatier en patissier. Hij werkte als chef patissier in verschillende sterrenrestaurants. Ook is hij eigenaar en chef van een consultingbedrijf 4Pastry en twee patisserie/chocolateriezaken in Eindhoven.
Inschrijven voor de webinar kan via deze link.
Dossiers
Meer over
Lees ook
Pure inspiratie vinden
Het is misschien wel een van de meest gestelde vragen die ik tijdens een interview over het vak krijg: wat zijn de trends die voor dit jaar of komend jaren gelden? Braaf geef ik altijd een antwoord, al weet ik vaak ook niet wat het precies allemaal gaat worden. Met een beetje mazzel heb ik het achteraf nog bij het rechte eind gehad.
Jo’s IJssalon is in trek bij bourgondische levensgenieter
Bij veel familiebedrijven is een opvolger vinden een probleem. Zo niet bij Jo’s IJssalon in Reuver. Na jarenlang samen met zijn vader Johan de ijssalon te hebben gerund, nam Dennis Lemmen op 1 januari 2020 de zaak over. De passie voor ijs heeft hij van zijn vader geërfd, zo leert een bezoek aan de Limburgse ijsmaker.
Sigep 2022: een terugblik
Sigep 2022 zit er weer op. Vijf dagen lang stond Rimini Expo Centre in het teken van ijs, patisserie, brood, chocolade en koffie. Met 950 merken, 3000 zakelijke ontmoetingen en bezoekers uit meer dan 80 landen kijkt de organisatie terug op een succesvolle editie.