Carlz presenteert de Haagse Plak

De Haagse Plak_foto: Carlz

Foto: Formatie Schipper

Carlz brengt een nieuw product op de markt, de Haagse Plak. Een luxe cadeaubox met twee Haagse repen. De Haagse Plak is het derde Haagse chocoladeproduct van Carlz. Eerder lanceerde de ondernemer De Haagse Bal (de stadsbonbon van Den Haag) en de Haagse Kusjes. 

De Haagse Plak bestaat uit twee royale melkchocolade-tabletten die voorzien zijn van de hofstedelijke groengele kleuren. De smaak van de twee chocolade-‘plakken’, is exclusief Haags dankzij de rijke combinatie van Callebaut-chocolade en een fijne twist van Haagse Hopjes-melange.

Carlz

Ondernemer Carl Schipper is de man achter Carlz. De onderneming is bekend van onder andere de Nederlandse Bal-Collectie, een collectie van streekbonbons met varianten als De Nederlandse Bal, De Haagse Bal en De Amsterdamse Bal.

Rectificatie: In de eerdere versie van dit bericht stond dat de Nederlandse Bal-Collectie is ontwikkeld in samenwerking met meesterchocolatier Manfred Spaargaren. Deze informatie klopt niet. Onze excuses hiervoor.

Dossiers
Lees ook
Patisserie de Rouw steunt KiKa

Patisserie de Rouw steunt KiKa

Patisserie de Rouw in Vught steunt de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKA). Hiervoor ontwikkelde de patisserie een melkchocoladereep met hazelnoten. De helft van de opbrengst van de KiKa-chocoladereep gaat naar dit goede doel.

Winnaars Belgium Chocolate Awards 2021

Winnaars Belgium Chocolate Awards 2021

De winnaars van de Belgium Chocolate Awards 2021 zijn bekend. Deze Belgische vakwedstrijd gaat op zoek naar het chocoladetalent van vandaag en morgen. Zowel studenten als professionals gingen aan de slag met het thema Olympische Spelen. Dit leidde tot 41 creaties met veel Aziatische smaken.

De specials van het IJscentrum

De specials van het IJscentrum

De specials van het IJscentrum zijn exclusieve dagtrainingen die de focus leggen op één onderwerp. Voor 25 mei staat Cacao en chocolade-ijs op de planning. Er zijn nog twee plaatsen vrij voor deze special die wordt gegeven door Hidde de Brabander.