Nieuws

Capri ijs en delicatessen volledig vernieuwd

Capri IJs en delicatessen

Capri ijs en delicatessen aan het Middellandplein in Rotterdam presenteerde 25 april het nieuwe interieur en horecaconcept. Naast het bekende Italiaanse schepijs kunnen klanten nu ook terecht voor een heel nieuw assortiment aan bijzondere ijsproducten. Bijvoorbeeld het warme broodje ijs, dat tegelijkertijd zowel warm als koud is.

Eric Høssen en Saffier Morozov staan aan het roer van Capri ijs en delicatessen. De twee ondernemers zoeken voortdurend naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ijs. Op het nieuwe menu staan naast het warme broodje ijs onder andere ook versgebakken koeken en diverse vegan specials. En natuurlijk veel ijs. De salon heeft 24 smaken in de vitrine, waaronder ook vegan ijs. Het ijs bij Capri ijs en delicatessen wordt gemaakt zonder kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen.

De salon probeert zich te onderscheiden met bijzondere specials, zoals de Ice cream cookie surprise. Dit zijn verschillende smaken ijs op een koek. Bijvoorbeeld Going nutz. Een vanille koek, gecombineerd met hazelnoot, mandorlato en pistache ijs met slagroom, chocoladesaus en nootjes. Het doel is om niet alleen een heerlijk ijsje serveren, maar een totale smaakbeleving neerzetten.

In het pand aan het Middellandplein is al zo’n zeventig jaar een ijssalon gevestigd. Capri ijs en delicatessen is volgens eigen zeggen de oudste ijssalon van Rotterdam. Heel veel Rotterdamse kinderen hebben hier hun eerste ijsje gegeten en komen vandaag de dag nog op bezoek met hun kinderen of kleinkinderen. Met de grote verbouwing tijdens het winterseizoen is het hele pand gerenoveerd en heeft het een compleet nieuwe en ruime uitstraling.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *