Boermarke introduceert Everyday IceCake

Boermarke introduceert het nieuwe dessert Everyday IceCake, een combinatie van ijs, cake en saus. De vorm van de verpakking is ontwikkeld vanuit de gedachte om binnen een handomdraai een dessert op tafel te zetten. Boermarke ontwikkelde het product in samenwerking met Het Foodatelier.

Everyday Icecake

Everyday Icecake is verkrijgbaar in vijf smaken, namelijk Aardbei, Chocolade, Noten-Karamel, Yoghurt-Kersen en Tompouce. Tijdens PLMA presenteerde Boermarke het product aan een breed publiek gepresenteerd. Het dessert moet in het najaar van 2018 verkrijgbaar zijn bij diverse retailers in Europa.

Boermarke

Het familiebedrijf Boermarke produceert al meer dan 30 jaar verse zuivelproducten. De oorsprong ligt in dagverse zuivel en ijs en inmiddels maken ze ook producten op plantaardige basis.

 

Meer over
Lees ook
Easyfairs ‘Onderneming van het Jaar’ in België

Easyfairs ‘Onderneming van het Jaar’ in België

De moederorganisatie van Easyfairs Evenementenhal – het Belgische Easyfairs – is uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar’ 2018 in België. Deze award wordt al sinds 1996 uitgereikt aan de ‘absolute elite’ van de Belgische bedrijfswereld. Een onafhankelijke jury van specialisten kende de award toe op basis van criteria als strategische focus, innovatie,...

Startende ondernemers onbekend met aftrekposten

Startende ondernemers onbekend met aftrekposten

Veel startende ondernemers zijn niet op de hoogte van de aftrekposten waarvan zij gebruik kunnen maken. Zo weet één op de drie startende ondernemers niet welke autokosten zij zakelijk kunnen aftrekken. Ook checkt vier op de tien ondernemers niet op welke aftrekposten zij recht hebben. Dit blijkt uit onderzoek in opdracht van de Belastingdienst onder...

Innovatie en duurzaamheid op het Food & Nutrition event

Innovatie en duurzaamheid op het Food & Nutrition event

Verpakkingen die reageren op hun inhoud, nieuwe conserveertechnologieën, sla in stapelbedden en de toekomst van het voedingsadvies. Dit is slechts een kleine greep uit de onderwerpen die op het Food & Nutrition Evenement op 6 november in Utrecht aan bod zullen komen. Wat zijn de kansen van personalised nutrition voor je bedrijf? Hoe kun je het...