Bob Sars nieuwe algemeen directeur Bakeplus

6 februari 2019

Bob Sars gaat vanaf 1 maart aan de slag als algemeen directeur van Bakeplus. Hij volgt Edwin Wentink op, die mei 2018 na 2.5 jaar vertrok bij het bedrijf. De overige directieleden commercieel directeur Toon Merks en financieel directeur René Steuns namen zijn taken over. Sars, Merk en Steuns gaan vanaf maart gezamenlijk leiding geven aan de verdere ontwikkeling van Bakeplus.

Sars heeft ruime ervaring in de foodbranche. Zo werkte hij onder andere voor Rhumveld Winter & Konijn en Quote Foodproducts. De afgelopen jaren was hij Algemeen Directeur bij Bake Five.

De familie Sars en Bakeplus delen een geschiedenis. De familie stond aan de wieg van het bedrijf en verschillende familieleden stonden aan het roer. Bakeplus laat daarom in een persbericht weten dat zij er van "overtuigd dat ze in de persoon van Bob Sars een algemeen directeur hebben gevonden die weet wat goed is voor het bedrijf en zeker ook voor haar relaties."

Bakeplus is leverancier van een groot assortiment bakkerijgrondstoffen voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food bedrijven. Het bedrijf bestaat bijna 85 jaar.

Altijd op de hoogte blijven?