Bob Sars nieuwe algemeen directeur Bakeplus

Bob Sars_Bakeplus

Bob Sars gaat vanaf 1 maart aan de slag als algemeen directeur van Bakeplus. Hij volgt Edwin Wentink op, die mei 2018 na 2.5 jaar vertrok bij het bedrijf. De overige directieleden commercieel directeur Toon Merks en financieel directeur René Steuns namen zijn taken over. Sars, Merk en Steuns gaan vanaf maart gezamenlijk leiding geven aan de verdere ontwikkeling van Bakeplus.

Sars heeft ruime ervaring in de foodbranche. Zo werkte hij onder andere voor Rhumveld Winter & Konijn en Quote Foodproducts. De afgelopen jaren was hij Algemeen Directeur bij Bake Five.

De familie Sars en Bakeplus delen een geschiedenis. De familie stond aan de wieg van het bedrijf en verschillende familieleden stonden aan het roer. Bakeplus laat daarom in een persbericht weten dat zij er van "overtuigd dat ze in de persoon van Bob Sars een algemeen directeur hebben gevonden die weet wat goed is voor het bedrijf en zeker ook voor haar relaties."

Bakeplus is leverancier van een groot assortiment bakkerijgrondstoffen voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food bedrijven. Het bedrijf bestaat bijna 85 jaar.

Lees ook
Framboosdropijs

Framboosdropijs

A-merken in de vitrine slaan goed aan bij de consument. Kies daarom eens een opvallende dropsmaak voor uw ijs en combineer dit met frambozenijs. De verhouding frambozensorbetijs ten opzichte van dropijs ligt idealiter rond de 75 procent frambozenijs en 25 procent dropijs. Dropijs fungeert als variegato. Het droppoeder een aantal uren laten...

Callebaut introduceert Il mio Gelato al Cioccolato

Callebaut introduceert Il mio Gelato al Cioccolato

Chocoladeproducent Callebaut heeft tijdens de internationale ijsbeurs Sigep in Rimini een gloednieuw concept voor chocolade-ijs geïntroduceerd. De ‘Il mio Gelato al Cioccolato’-range is ontwikkeld om ambachtelijke ijsbereiders van alle niveaus te helpen hun eigen, unieke chocolade ijs te creëren. Basismix De basis van het assortiment wordt gevormd door...

Introductie Lotus Speculoos ijs

Introductie Lotus Speculoos ijs

UDEN - Lotus Speculoos, een heerlijk knapperig en gekaramelliseerd koekje, is vanaf nu gecombineerd met ambachtelijk ijs. Met de smaak van het bekende Lotus Speculoos koekje kunnen ambachtelijk ijsbereiders een groot publiek aanspreken en hun omzet vergroten, stellen de initiatiefnemers. Unieke actie Speciaal ter introductie van het Lotus Speculoos...